Zo werkt de
AFAS Foundation

De AFAS Foundation inspireert en doet. Maar hoe gaat de AFAS Foundation te werk?De AFAS Foundation inspireert en doet. Het inspireert jou om beter te doen. Daar waar jij kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. Omdat het heel veel mensen helpt. Of juist omdat het heel veel mensen inspireert om te veranderen. Herken je dit? Samen met jou realiseren we dat wat grote gevolgen heeft voor de wereld om ons heen.

Dat doen we met deze mensen

Gerben Eversdijk
Directeur & voorzitter

Piet Mars
Penningmeester

Roos van der Spek
Manager & Secretaris

Bas van der Veldt
Inspirator

Erik van de Ven
Vice-voorzitter

Marko Filipovic
Inspirator

Betrokkenheid medewerkers

Ieder jaar verkiezen we een medewerker tot medewerker van het jaar. De prijs is twee jaar lang mogen plaatsnemen als inspirator in het bestuur van de AFAS Foundation. Op die manier krijgt het bestuur ieder jaar frisse nieuwe input én maken medewerkers kans op een plekje in het Foundation team. Hoe het werkt


We willen graag laten zien hoe wij de AFAS Foundation hebben georganiseerd. In onderstaand filmpje geven we een korte in druk. Wil je hier meer over weten, de software induiken en met ons bestuur sparren? Schrijf je dan in op één van onze inspiratiesessies!
Meer weten over de AFAS Foundation?