Ruimte bg
Evenementnaam


Webinar Zo werkt AFAS

lijn
Datum en tijd evenement


Dinsdag 9 juni 2020

Lijn
Locatie


Online, vanaf je eigen werkplek

Lijn
kosten


Kosteloos


ruimte bg

Webinar Zo werkt AFAS

Zo werken wij!

Onze visie op HR is tot in de puntjes doorgevoerd: één persoon (Britt) op HR voor ruim 500 medewerkers in binnen- & buitenland, alle processen rondom HR zijn geautomatiseerd en dán komt er tijd vrij. Kostbare tijd. En die investeren we in onze medewerkers. Tijdens dit webinar komt de 'zachtere' HR zaken aan de orde. Wat doet AFAS op het gebied van vitaliteit? Hoe borgen wij onze cultuur? Wat doet AFAS aan talentontwikkeling? Hoe halen wij het beste uit onze medewerkers? Hoe zijn wij er toe gekomen om bijna al onze regels te schrappen? Wat is onze visie op leiderschap? Tijdens dit webinar geeft Britt Breure inspiratie over hoe AFAS HR bedrijft.

Tussenruimte

Programma

Let op: dit webinar heeft al plaatsgevonden.
Kijk het webinar hieronder terug!

Kijk het webinar terug:


Sprekers

Britt Breure

Directeur HR

Britt Breure is Directeur HR bij AFAS: "We streven ernaar alle processen te automatiseren die te automatiseren zijn". Hierdoor is zij ook de enige HR-medewerker bij AFAS. Op het moment is Britt het HR-beleid van AFAS verder vorm aan het geven. Zo zijn er Monkey Milestones, een Onboarding pakket, de AFAS cultuur en een medewerkersreis. Daarnaast worden ESS, employee self service, en MSS, manager self service, zoveel mogelijk ingezet om alle processen te automatiseren. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in!


Jortijn Bijl

Senior Marketingmanager

Een diploma als elektrotechnicus, doorgeleerd in bedrijfskundige informatica, aan de slag als zelfstandig ondernemer, daarna in loondienst bij AFAS als supportmedewerker, consultant, senior consultant, marketingmanager en nu senior marketingmanager. De loopbaan van Jortijn is op zijn zachtst gezegd veelzijdig te noemen. Van origine dus stiekem geen marketeer, maar alles aan hem ademt marketing. De ervaring die hij heeft opgedaan in het veld bij honderden organisaties gebruikt hij in zijn dagelijks werk, waarbij hij niet schuwt heilige huisjes en bestaande marketingwetten om ver te blazen.


Veelgestelde vragen

Vragen over dit webinar? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Meer webinars