Webinar Zo automatiseert AFAS HR


Donderdag 16 april 2020


Online, vanaf je eigen werkplek


Kosteloos


Webinar Zo automatiseert AFAS HR

Een kijkje in de keuken van AFAS

Meer dan 500 medewerkers en toch maar één persoon op onze HR-afdeling. Hoe kan dat? Door je te focussen op het automatiseren van HR-processen kun je bezig zijn met waar het echt om draait; de medewerkers. Maar hoe doe je dat nou, alle HR-processen automatiseren? Tijdens dit webinar geeft Britt Breure, de enige HR-medewerker bij AFAS, inspiratie om ESS en MSS optimaal in te zetten.

Programma

Let op: dit webinar heeft al plaatsgevonden.
Kijk het webinar hieronder terug!

Kijk het webinar terug:


Sprekers

Britt Breure

Directeur HR

Britt Breure is Directeur HR bij AFAS: "We streven ernaar alle processen te automatiseren die te automatiseren zijn". Hierdoor is zij ook de enige HR-medewerker bij AFAS. Op het moment is Britt het HR-beleid van AFAS verder vorm aan het geven. Zo zijn er Monkey Milestones, een Onboarding pakket, de AFAS cultuur en een medewerkersreis. Daarnaast worden ESS, employee self service, en MSS, manager self service, zoveel mogelijk ingezet om alle processen te automatiseren. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in!


Rik ten Wolde

Senior Marketingmanager

Binnengekomen met het 'meubilair' van de enige overname die AFAS ooit deed, is Rik sinds 2015 verantwoordelijk voor Klantsucces bij AFAS. Vanuit de marketingafdeling onderzoekt hij de customer journey en werkt hij vooral samen met AFAS-collega's die écht verstand hebben van klanten en de software van AFAS en helpt hen om het strategische doel van AFAS te bereiken. Wat is dat strategische doel? Alle klanten kunnen 'Inspireert Beter Ondernemen' dromen en doorleven.


Veelgestelde vragen

Vragen over dit webinar? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Meer webinars