Ruimte bg
Evenementnaam


Webinar HR meets Marketing

lijn
Datum en tijd evenement


Maandag 4 mei 2020

Lijn
Locatie


Online, vanaf je eigen werkplek

Lijn
kosten


Kosteloos

Webinar HR meets Marketing
ruimte bg

Webinar HR meets Marketing

De AFAS visie op HR doorvertaald naar marketing

The war for talent is in veel sectoren nog in volle gang. Het is nog steeds lastig om nieuwe medewerkers te vinden, maar ook om medewerkers te behouden. Waarom lukt het AFAS dan wel om – zeker in de IT – meer dan 1100 sollicitaties per jaar te ontvangen en medewerkers gemiddeld 7,5 jaar in dienst te houden zonder ook maar één recruiter? Het antwoord daarop wordt gegeven tijdens het webinar HR meets Marketing.

Hoe draagt marketing bij AFAS bij aan de doelen van HR en hoe wordt de visie van HR vertaald naar interne en externe campagnes? Tijdens het webinar HR meets Marketing nemen Britt en Jortijn je mee in de AFAS visie op HR en hoe zich dit vertaalt in alle marketinguitingen in de 'employee journey'.

Wat is het belang van marketing op HR? Hoe vertaalt zich dat richting de medewerkers en richting de buitenwereld? Hoe blijf je ervoor zorgen dat HR wel écht voor de medewerkers is en geen speeltje van marketing wordt? En hoe bouw je een consistent merk die fans maakt van medewerkers, zelfs als ze de organisatie verlaten? Laat je inspireren tijdens dit praktische (en zonder al te veel marketing opsmuk) webinar!

Tussenruimte

Programma

Let op: dit webinar heeft al plaatsgevonden.
Kijk het webinar hieronder terug!

Kijk het webinar terug:


Sprekers

Britt Breure

Directeur HR

Britt Breure is Directeur HR bij AFAS: "We streven ernaar alle processen te automatiseren die te automatiseren zijn". Hierdoor is zij ook de enige HR-medewerker bij AFAS. Op het moment is Britt het HR-beleid van AFAS verder vorm aan het geven. Zo zijn er Monkey Milestones, een Onboarding pakket, de AFAS cultuur en een medewerkersreis. Daarnaast worden ESS, employee self service, en MSS, manager self service, zoveel mogelijk ingezet om alle processen te automatiseren.

Jortijn Bijl

Senior Marketingmanager

Een diploma als elektrotechnicus, doorgeleerd in bedrijfskundige informatica, aan de slag als zelfstandig ondernemer, daarna in loondienst bij AFAS als supportmedewerker, consultant, senior consultant, marketingmanager en nu senior marketingmanager. De loopbaan van Jortijn is op zijn zachtst gezegd veelzijdig te noemen. Van origine dus stiekem geen marketeer, maar alles aan hem ademt marketing. De ervaring die hij heeft opgedaan in het veld bij honderden organisaties gebruikt hij in zijn dagelijks werk, waarbij hij niet schuwt heilige huisjes en bestaande marketingwetten om ver te blazen.


Veelgestelde vragen

Vragen over dit webinar? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Meer webinars