Webinar CEO's in Crisistijd


Dinsdag 24 maart 2020


Online, via je thuiswerkplek


Kosteloos


Webinar CEO's in Crisistijd

Hoe ga je er mee om en welke kansen biedt het?

Als CEO van een organisatie ga je momenteel vast door een moeilijkere tijd. Hoe zit dat met werktijdverkorting en thuiswerken? Hoe borg je de bedrijfscultuur in deze situatie? Hoe houdt je grip op je onderneming en hoe ga je om met medewerkers die getroffen zijn door het coronavirus?

Maar, hoe gek het misschien ook klinkt, een crisistijd biedt zéker ook kansen voor jouw organisatie. Welke kansen zijn dat? En hoe haal jij het maximale uit jouw medewerkers, jezelf en jouw organisatie?

Dat en meer bespreken we graag tijdens het webinar CEO's in crisistijd. Algemeen Directeur Bas van der Veldt neemt je mee in het verhaal van AFAS Software en deelt de tips en trucs over hoe AFAS omgaat met deze bijzondere tijd.

Programma

Let op: dit webinar heeft al plaatsgevonden. Kijk het webinar hieronder terug!

Kijk het webinar terug:


Spreker

Bas van der Veldt

Algemeen Directeur AFAS Software

Bas is op zijn 19e begonnen bij AFAS als productmanager. Via manager productmanagement en directeur Productontwikkeling werd deze nerd in 2008 Algemeen Directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS en is dat nog steeds. Onder zijn leiding groeide AFAS met meer dan 700% en werd het een toonaangevend bedrijf met meer dan 100 miljoen omzet en prachtige rendementen. In 2018 ontvingen Bas en zijn collega's de prestigieuze Koning Willem 1 award voor excellent ondernemerschap uit handen van Koningin Máxima.


Veelgestelde vragen

Vragen over dit webinar? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Meer webinars