Verlaag de administratieve druk door je salarisadministratie te automatiseren. Het kan simpeler!

Door je processen rondom de salarisadministratie te automatiseren, voorkom je dubbel werk en minimaliseer je fouten in het payrollproces. En doordat onze software tal van controles kent, word jouw werk een stuk makkelijker.

 

 

 

3,5 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook al via AFAS. Wanneer start jij?


Een juist berekend salaris wat op tijd wordt betaald is een belangrijke plicht voor jou als werkgever. Je wil daarom dat de salarisadministratie zo min mogelijk tijd in beslag neemt en dat de kans op fouten minimaal is. De salarisadministratie software van AFAS vereenvoudigt het proces, legt de verantwoordelijkheden neer waar ze horen en controleert met meer dan 100 controles automatisch of je geen fouten hebt gemaakt in je proces.

Als werkgever heb je altijd de keuze de salarisadministratie zelf te doen of uit te besteden. In beide situaties ondersteunt onze salarissoftware je en geniet je naast een efficiënt proces ook van de integratie met bijvoorbeeld de belastingaangifte, de administratie en een bankkoppeling voor de betaling van het salaris.

Alles weten over de salarisadministratie met onze software?

 

 

 

Onze softwareoplossing voor jouw praktijk

Altijd een bijgewerkte cao, automatische controles en inzicht via dashboards.

 

Onze softwareoplossing voor jouw praktijk

Altijd een bijgewerkte cao, automatische controles en inzicht via dashboards.

Salarisadministratie & HR

3,4 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook via ons salarisprogramma. De salarisverwerking is volledig geïntegreerd met onze HRM-software. Hierdoor wordt de salarisverwerking een logisch gevolg van je HR-administratie. Zo kun je de salarisadministratie dus volledig in eigen beheer doen.

200 cao's in de software

Er worden standaard ruim 200 cao's inclusief pensioenregelingen en salaristabellen ondersteund en meegeleverd in ons salarisprogramma. Dankzij ons platform AFAS Online worden wijzigingen in de cao en in de wet- en regelgeving automatisch bijgewerkt.

De payroll Auditor

Samen met onze klanten ontwikkelden we de Payroll Auditor: jouw persoonlijke assistent voor alle controles op het payrollproces. De Payroll Auditor voert ruim 130 controles uit en dit aantal kan je zelf uitbreiden. Zo voorkom je fouten en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de verloning.

Inzicht met Dashboards

Met de BI-dashboards maak je alle belangrijke data uit de online salarisadministratie makkelijk zichtbaar. Bovendien kun je inzoomen en filteren op de data. Dashboards als loonkosten, loonmutaties en ontwikkeling loonschalen worden uiteraard standaard meegeleverd.

Alles weten over de mogelijkheden van AFAS?
Ontdek onze oplossing voor de salarisadministratie voor jouw organisatie

HR-zaken via de AFAS Pocket app

Geef je collega's de mogelijkheid om zelf HR-zaken te regelen. De AFAS Pocket app is dan ook met trots de #1 zakelijke app van Nederland, en dat is niet zonder reden!

 •  Declaraties 
 •  Loonstroken
 •  Mijn gegevens
 •  Urenregistratie
 •  Verlof
 •  Ziek melden (of beter!)

Maak net als 14.000 Nederlandse organisaties de slimme keuze en ontdek hoe de AFAS Pocket app jouw salarisadministratie transformeert.

Lees meer over de AFAS Pocket app in de brochure

Integratie met HRM

Maak de salarisadministratie een logisch vervolg van je HR-processen


De salarisadministratie van AFAS is volledig geïntegreerd met HRM. Zo wordt de salarisverwerking een logisch gevolg van je HR-administratie. En juiste allerlei handelingen die van invloed zijn op de salarisverwerking, doet de medewerker zelf dankzij Employee Self Service (ESS). Zo worden bijvoorbeeld gewerkte uren of declaraties, na goedkeuring, direct verwerkt in de salarisadministratie. Ook processen als een bankrekening wijzigen, adres wijzigen, of een werkgeversverklaring opvragen regelt de medewerker zelf. Dit kan volledig automatisch, of met een tussenstap dat iemand anders deze moet goedkeuren.

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Met de BI-dashboards toon je alle belangrijke data uit onze loonadministratie software op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Bovendien kun je inzoomen op gegevens en filteren op informatie die je nodig hebt. Business Intelligence wordt standaard en klaar voor gebruik meegeleverd in de software.

Een greep uit de standaard beschikbare dashboards voor de salarisadministratie

 •  Loonbeslagen en leningen
 •  Loonkosten
 •  Loonmutaties
 •  Ontwikkeling loonschalen
 •  Sociaal kerngetallen
 •  Verlof
 •  Verzuim

Meer dan 14.000 organisaties werken al met AFAS

Welke resultaten behalen klanten met onze salarisadministratie software?

Verbind je vestigingen wereldwijd

 

Doe je internationaal zaken? Of heb je een kantoor of fabriek in het buitenland? Met de Payroll-software van AFAS automatiseer je ook buiten de Nederlandse landsgrenzen je administratieve werkzaamheden. Gewoon in de cloud en altijd up-to-date. Wel zo efficiënt.

Ontdek wat internationale salarisadministratie voor jou kan betekenen >

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw salarisadministratie te versimpelen.

 

Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883