Verlaag de administratieve druk door te automatiseren. De salarisadministratie kan simpeler!

Door processen rondom de salarisadministratie te automatiseren, voorkom je dubbel werk en minimaliseer je fouten in het payroll proces. En doordat de software tal van controles kent, zorg jij dat de medewerkers op tijd een juist berekend loon ontvangen.


2,4 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook al via AFAS. Wanneer start jij?


Een juist berekend salaris wat op tijd wordt betaald is een belangrijke plicht voor jou als werkgever. Je wilt daarom dat de salarisadministratie zo min mogelijk tijd in beslag neemt en dat de kans op foutjes wordt geminimaliseerd. De salarisadministratie software van AFAS vereenvoudigt het proces, legt de verantwoordelijkheden neer waar ze horen en controleert met meer dan 100 audits automatisch of je geen fouten hebt gemaakt in je proces.    

Als werkgever heb je altijd de keuze de salarisadministratie zelf te doen of uit te besteden. In beide situaties ondersteunt onze salaris software je en geniet je naast een efficiënt proces ook van de integratie met bijvoorbeeld de belastingaangifte, de administratie en een bankkoppeling voor de betaling van het salaris.

Alles weten over de salarisadministratie met onze software?
Onze softwareoplossing voor jouw praktijk

Altijd een bijgewerkte cao, automatische controles en inzicht via dashboards.


Onze softwareoplossing voor jouw praktijk

Altijd een bijgewerkte cao, automatische controles en inzicht via dashboards.Salarisverwerking

Salarisadministratie


2,4 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook via de software van AFAS. De salarisverwerking is volledig geïntegreerd met de HRM-oplossing van AFAS. Hierdoor wordt de salarisverwerking en logisch gevolg van de HR-administratie. Zo kun je de salarisadministratie dus volledig in eigen beheer doen.


cao

200 cao's in de software


Er worden standaard bijna 200 cao's inclusief pensioenregelingen en salaristabellen ondersteund en meegeleverd in de software. Dankzij ons platform AFAS Online worden wijzigingen in de cao en in de wet- en regelgeving automatisch bijgewerkt.De payroll auditor

De payroll Auditor


Samen met onze klanten hebben we de Payroll Auditor ontwikkeld, jouw persoonlijke assistent voor alle controles op het payroll proces. Er worden standaard meer dan 130 controles uitgevoerd door de Payoll Auditor en deze kan je zelf uitbreiden. Zo voorkom je fouten en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de verloning.


Dashboards

Inzicht met Dashboards


Met de BI dashboards maak je alle belangrijke data uit de software makkelijk zichtbaar. Bovendien kun je diep inzoomen en filteren op de data. Standaard worden dashboards als loonkosten, loonmutaties en ontwikkeling loonschalen meegeleverd.
Alles weten over de mogelijkheden van AFAS?
Ontdek onze oplossing voor de salarisadministratie voor jouw organisatie.


HR-zaken via de AFAS Pocket App


Met de AFAS Pocket app kunnen je medewerkers de belangrijkste HR-zaken gewoon regelen via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in de meest recente loonstroken en hun verlofsaldo. Daarnaast sturen ze via de app eenvoudig declaraties in, melden ze zich ziek, boeken ze verlofdagen en registreren ze gewerkte uren. 

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de salaris software van AFAS. Doordat jouw medewerker zelf zijn of haar HR-zaken regelt, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteer jij van een goede vastlegging.

Lees meer over de AFAS Pocket app in de brochure

Salarisadministratie software met ERP via de AFAS Pocket app AFAS


Productplaat salarisadministratie software AFAS

Integratie met HRM

Maak de salarisadministratie een logisch vervolg van je HR-processen


De salarisadministratie van AFAS is volledig geïntegreerd met HRM. Zo wordt de salarisverwerking een logisch gevolg van de HR-administratie. En juiste allerlei handelingen die van invloed zijn op de salarisverwerking, doet de medewerker zelf dankzij Employee Self Service (ESS). Zo worden bijvoorbeeld gewerkte uren of declaraties, na goedkeuring, direct verwerkt in de salarisadministratie. Ook processen als een bankrekening wijzigen, adres wijzigen, of een werkgeversverklaring opvragen kan de medewerker zelf regelen. Dit kan volledig automatisch, of met een tussenstap dat iemand anders deze moet goedkeuren.Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

salarisadministratie-software-dashboard-loonkosten

Met de BI dashboards toon je alle belangrijke data uit de loonadministratie software van AFAS op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Bovendien kun je inzoomen op gegevens en filteren op informatie die je nodig hebt. Business Intelligence wordt standaard en klaar voor gebruik meegeleverd in de software.

Een greep uit de standaard beschikbare dashboards voor de salarisadministratie

  • Loonbeslagen en leningen
  • Loonkosten
  • Loonmutaties
  • Ontwikkeling loonschalen
  • Sociaal kerngetallen
  • Verlof
  • Verzuim


Zij werken al met de salarisadministratie software van AFAS


gemeente almere
Omoda


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!


Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak