Prijzen AFAS Software

De tarieven van onze software zijn afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke factoren. We komen daarom graag met je in contact om de beste oplossing voor jouw organisatie te bepalen. Vraag nu direct een prijsindicatie aan. 

 

Onze software is geschikt voor bedrijven uit vrijwel alle branches en variërende bedrijfsgroottes. De tarieven van onze software zijn daarom ook afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke factoren. Welke oplossing het beste bij jouw organisatie past zoeken we graag samen met je uit. 

Prijs op maat aanvragen?

 Vast bedrag

Vast bedrag

Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze software. Dit is een all-in bedrag, je betaalt dus niet los voor de helpdesk of updates van de software.
Na één jaar heb je de mogelijk om maandelijks op te zeggen. Verder kan je altijd zelf je abonnement aanpassen, omhoog én omlaag. Consultant

Implementatie

Wanneer je voor de software van AFAS kiest, ga je veel van je bedrijfsprocessen stroomlijnen. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de AFAS template, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.SLA

Algemene voorwaarden

We zijn graag transparant over onze Service Level Agreement en Algemene Voorwaarden. Van onze prijsbepaling, de bewerkersovereenkomst tot de hosting van AFAS Online.

Bekijk de SLA & Algemene voorwaarden van AFAS.


 

Benieuwd naar de kosten voor jouw organisatie?

We geven je graag een prijs op maat
Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak