AFAS Software: prijzen 

We komen graag met je in contact om de beste oplossing voor jouw organisatie te bepalen. Vraag nu gratis een prijsindicatie aan. 

Onze software is geschikt voor bedrijven uit vrijwel alle branches en variërende bedrijfsgroottes. De tarieven van onze software zijn daarom ook afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke factoren. Welke oplossing het beste bij jouw organisatie past zoeken we graag samen met je uit. 

Prijs op maat aanvragen?Vast maar flexibel

Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze software. Dit is een all-in bedrag, je betaalt dus niet los voor de helpdesk of updates van de software.
Na één jaar heb je de mogelijk om dagelijks op te zeggen. Verder kan je dagelijks zelf je abonnement aanpassen, omhoog én omlaag. Implementatie

Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, ga je veel van je bedrijfsprocessen stroomlijnen. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de AFAS template, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.Algemene voorwaarden

We zijn graag transparant over onze Service Level Agreement en Algemene Voorwaarden. Van onze prijsbepaling, de bewerkersovereenkomst tot de hosting van AFAS Online.

Bekijk de SLA & Algemene voorwaarden van AFAS.


Benieuwd naar de kosten voor jouw organisatie?

We geven je graag een prijs op maat
Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak