Efficiënter verlonen met het salarispakket van AFAS!

Door processen rondom de salarisbetaling te automatiseren, voorkom je dubbel werk en minimaliseer je fouten. En doordat het salarispakket tal van controles kent, zorg jij ervoor dat medewerkers op tijd een juist berekend loon ontvangen.

 

 

 

3,4 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook al via AFAS. Wanneer start jij?


Een juist berekend loon wat op tijd wordt betaald is een belangrijke plicht voor jou als werkgever. Ons salarispakket gaat je daarmee helpen. Door het proces te vereenvoudigen, verantwoordelijkheden neer te leggen waar ze horen en meer dan 130 automatische controles maak jij geen fouten meer in het proces. Ook ben je altijd verzekerd van een actuele cao en wet- en regelgeving.    

 •  Altijd een bijgewerkte cao inclusief pensioenregelgevingen en salaristabellen
 •  Altijd actueel met de Nederlandse wet- en regelgeving
 •  Ruim 100 automatische controlles op het proces
 •  Inzicht met interactieve dashboards

Alles weten over het salarispakket van AFAS?

 

 

 

Onze softwareoplossing voor jouw praktijk

Altijd een bijgewerkte cao, automatische controles en inzicht via dashboards.

 

Onze softwareoplossing voor jouw praktijk

Altijd een bijgewerkte cao, automatische controles en inzicht via dashboards.

 

Salarisadministratie


3,4 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook via het salarispakket van AFAS. De salarisverwerking is volledig geïntegreerd met de HRM-oplossing van AFAS. Hierdoor wordt de salarisverwerking en logisch gevolg van de HR-administratie. Zo kun je de salarisadministratie dus volledig in eigen beheer doen.

 

200 cao's in de software


Er worden standaard bijna 200 cao's inclusief pensioenregelingen en salaristabellen ondersteund en meegeleverd in de software. Dankzij ons platform AFAS Online worden wijzigingen in de cao en in de wet- en regelgeving automatisch bijgewerkt.

 

De payroll Auditor


Samen met onze klanten hebben we de Payroll Auditor ontwikkeld, jouw persoonlijke assistent voor alle controles op het payroll proces. Er worden standaard meer dan 130 controles uitgevoerd door de Payoll Auditor en deze kan je zelf uitbreiden. Zo voorkom je fouten en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de verloning.

 

Inzicht met Dashboards


Met de BI dashboards maak je alle belangrijke data uit het salarispakket inzichtelijk. Bovendien kun je diep inzoomen en filteren op de data. Standaard worden dashboards als loonkosten, loonmutaties en ontwikkeling loonschalen meegeleverd.

Alles weten over de mogelijkheden van AFAS?
Ontdek de kracht van ons salarispakket voor jouw organisatie.

HR-zaken via de AFAS Pocket App


Met de AFAS Pocket app regelen je medewerkers de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in de meest recente loonstroken en hun verlofsaldo. Daarnaast sturen ze via de app eenvoudig declaraties in, melden ze zich ziek, boeken ze verlofdagen en registreren ze gewerkte uren. 

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd in onze softwareoplossing. Doordat jouw medewerker zelf zijn of haar HR-zaken regelt, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteer jij van een goede vastlegging.

Lees meer over de AFAS Pocket app in de brochure

Integratie met HRM

Maak de salarisadministratie een logisch vervolg van je HR-processen


De salarisadministratie van AFAS is volledig geïntegreerd met HRM. Zo wordt de salarisverwerking een logisch gevolg van de HR-administratie. En juiste allerlei handelingen die van invloed zijn op de salarisverwerking, doet de medewerker zelf dankzij Employee Self Service (ESS). Zo worden bijvoorbeeld gewerkte uren of declaraties, na goedkeuring, direct verwerkt in de salarisadministratie. Ook processen als een bankrekening wijzigen, adres wijzigen, of een werkgeversverklaring opvragen kan de medewerker zelf regelen. Dit kan volledig automatisch, of met een tussenstap dat iemand anders deze moet goedkeuren.

Krijg een indruk van onze HR & Salarissen oplossing

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Met de BI dashboards toon je alle belangrijke data uit het salarispakket op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Bovendien kun je inzoomen op gegevens en filteren op informatie die je nodig hebt. Business Intelligence wordt standaard en klaar voor gebruik meegeleverd in de software.

Een greep uit de standaard beschikbare dashboards

 • Loonbeslagen en leningen
 • Loonkosten
 • Loonmutaties
 • Ontwikkeling loonschalen
 • Sociaal kerngetallen
 • Verlof
 • Verzuim

"En de winst die we met dit systeem boeken in efficiëntie is enorm. Dat merkten we alleen al tijdens de coronacrisis, doordat de medewerkers van de loonadministratie in noodgevallen vanuit huis konden werken. Deze overgang is echt in alle opzichten een fantastische stap geweest."

Sander van Schie, Director National HR Projects ALDI

Verbind je vestigingen wereldwijd

 

Doe je internationaal zaken? Of heb je een kantoor of fabriek in het buitenland? Met de Payroll-software van AFAS automatiseer je ook buiten de Nederlandse landsgrenzen je administratieve werkzaamheden. Gewoon in de cloud en altijd up-to-date. Wel zo efficiënt.

Ontdek wat internationale salarisadministratie voor jou kan betekenen >

Wil jij ook slimmer werken?

We komen graag met je in contact!

Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883