"Van Excel-lijstjes naar 
 big data


Cornelissen Transport


Van een grote hoeveelheid losse applicaties naar een up to date IT-infrastructuur. Het Nijmeegse Cornelissen Transport vond daarvoor de tijd na een periode van forse groei. Tegenwoordig doet het bedrijf dat zelfs 
zonder eigen applicatiebeheerder voor het ERP-pakket. “Een beheerdersrol vinden wij niet nodig. Die keuze is gebaseerd op de kwaliteit en stabiliteit van de software.”

Uitdagingen


“Voordat we het huidige ERP-systeem implementeerden, maakten we gebruik van een grote hoeveelheid losse applicaties. Daar wilde de directie van af. In 2013 en 2014 is de bestaande infrastructuur daarom op de schop gegaan. Voor het primaire proces werden een Transport Management Systeem (TMS) en een Warehouse Management Systeem (WMS) ingericht. Voor de ondersteunende processen ging de voorkeur uit naar een ERP-pakket. Uiteindelijk viel de keuze op AFAS vanwege de grote hoeveelheid beschikbare functionaliteiten. Bovendien was naast de ruime mogelijkheden om het pakket te koppelen aan andere systemen ook het werken in de cloud een argument dat qua beheersbaarheid en kosten gewicht in de schaal legde.”

Lees het hele artikel!

Download de PDF

Lees het hele artikel

Benieuwd naar het complete verhaal van Cornelissen Transport? Download dan het PDF-document.

Download de brochure

Download de brochure

Cornelissen Transport maakt gebruikt van de ERP-software. Wil je meer weten over de software? Download dan de brochure.


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800