Waar kunnen we je mee helpen?

Alle informatie voor klanten van AFAS op één plekInloggen AFAS Online

Nieuwe manier van inloggen: twee-factorauthenticatie

Je benadert AFAS Online tegenwoordig via het nieuwe AFAS Online portaal: afasonline.nl. Je meldt je eerst aan met het e-mailadres dat in Profit geregistreerd staat. Bij de eerste keer leg je een wachtwoord vast wat je bevestigt via e-mail. Daarna log je telkens in met twee-factorauthenticatie. InSite kan je nog steeds benaderen via 12345.afasinsite.nl, maar ook dan log je eerst in met twee-factorauthenticatie.

Meer informatie over het nieuwe inloggen

Heb je vragen voorafgaand aan de overgang naar het nieuwe inloggen? 

We hebben een checklist gemaakt om je optimaal te kunnen voorbereiden op het nieuwe inloggen. Zo kun je met een gerust hart de overstap maken naar het nieuwe inloggen: 


Al bezig met het nieuwe inloggen, maar heb je een vraag? 

Al over naar het nieuwe inloggen en heb je nog een vraag? Om je snel een antwoord te kunnen geven hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet: 


Huidige manier van inloggen

Via het Profit-icoontje (RDP)

Je logt in op AFAS Online via het Profit-icoontje (RDP). Je AFAS-beheerder brengt jou op de hoogte wanneer jouw organisatie overgaat op de nieuwe manier van inloggen.

Log je voor het eerst in op AFAS Online of heb je nog geen RDP-icoontje op je computer? Download deze dan op de klantportal van AFAS. Tip: zet het Profit-icoontje op het bureaublad van je computer, zo kun je voortaan gemakkelijk vanaf je eigen computer inloggen! 

AFAS KnowledgeBase

Heb je een vraag? Wil je meer weten over de inrichting van een functionaliteit? Kijk dan in de AFAS KnowledgeBase.

Ga naar de AFAS KnowledgeBase (kb.afas.nl)

Support

Geeft de KnowledgeBase geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met Support via het web of bel 033-4343888.

Ga naar de supportpagina

Let op: als je geen contactpersoon bent bij AFAS, kan en mag onze supportafdeling je niet helpen aan de telefoon. Jouw AFAS Beheerder kan je contactpersoon maken.

AFAS Status

 Heb je problemen met inloggen op AFAS Online? Is er een storing? Check de status van AFAS Online op:

Ga naar AFASstatus.nl

Bekijk alle informatie op de Klantportal

Zoeken in de AFAS KnowledgeBase

De online 'handleiding' van ons product heet "de KnowledgeBase". In onze KnowledgeBase vind je alle informatie die je nodig hebt; Help, Frequently Asked Questions (FAQ), videotrainingen, Profit releasenotes en cao releasenotes. Alles staat verzameld op één plek: de KnowledgeBase (ook wel bekend als de kb).

Wil je meer weten over bepaalde functionaliteit of wil je een nieuw onderdeel inrichten? In de AFAS KnowledgeBase zoek je in alle informatiebronnen van AFAS tegelijk.

Ga naar de KnowledgeBase (kb.afas.nl)

Inloggen op jouw InSite

Net zoals in Profit kun je op AFAS InSite inloggen met je e-mailadres of je gebruikersnaam (bijv. 12345.xxxx) en je wachtwoord. De URL van je InSite is vaak van de vorm 12345.afasinsite.nl. Kan je niet inloggen of weet je de link naar jouw InSite niet meer? Neem dan contact op met de beheerder van AFAS binnen jouw organisatie.

Jouw loonstrook bekijken op InSite

Benieuwd naar je eigen loonstrook? Op InSite kun je de laatste loonstrook, je jaaropgave en al je eerdere loonstroken inzien bij jouw persoonlijke gegevens. Log hiervoor in op de InSite van je bedrijf. Ben je hier niet bekend mee? Neem dan contact op met de beheerder van AFAS binnen jullie organisatie, die kan je verder helpen!


AFAS Opleidingen en cursussen

AFAS Opleidingen & cursussen

AFAS biedt verschillende opleidingen en cursussen aan. Benieuwd naar het hele aanbod?


AFAS Consultant

Consultancy

Ben je op zoek naar een consultant van AFAS? Je kunt deze via de klantportal boeken.