Deelname HR Trends 2023-2024


AFAS, Berenschot en Performa nodigen je van harte uit om mee te doen aan het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de stand van HR anno 2023. Deze 15e editie van het onderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten binnen HRM- en salarisgebied. 

 

De HR Trends van 2023


Dit jaar is het HR Trendonderzoek opgesplitst in twee delen, namelijk De functie van HR en De waardering & beloning van de HR professional. Deze enquête betreft het eerste gedeelte. Met jouw deelname doe je jezelf en jouw collega's een groot plezier. Je krijgt inzicht in trends en ontwikkelingen binnen HR. Het onderzoek gaat in op vragen als: 

  • Wat zijn voor jouw organisatie de HR-beleidsthema’s voor het aankomende jaar?

  • Hoe ervaar jij als HR-professional de hectiek op de arbeidsmarkt?

  • Wat zijn de gevolgen van automatisering en robotisering voor medewerkers en organisatie?

  • Welke competenties zijn belangrijk voor (toekomstige) medewerkers om future-proof te zijn?


Het onderzoek wordt uitgevoerd door de ervaren onderzoekers van Berenschot en mede mogelijk gemaakt door AFAS Software. Het onderzoek wordt verspreid onder 15.000 vakgenoten op HRM- en salarisgebied.

Doe je mee? 


Wij stellen het bijzonder op prijs als je vóór vrijdag 24 maart 2023 de vragenlijst volledig invult. Het invullen van deze online-enquête duurt ongeveer 20 minuten. Uiteraard worden de antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd tijdens het HR Trendcongres op 30 mei in het AFAS Theater. 

Dynamisch dashboard & rapportage 

Je ontvangt de resultaten van het onderzoek als pdf-rapport nadat het onderzoek volledig is afgerond. We willen de resultaten ook via een dynamisch dashboard beschikbaar stellen waarmee je zelf kan inzoomen op de resultaten en jouw antwoorden kan benchmarken met andere HR-professionals. Aan het einde van de enquête kan je aangeven of je daarvan gebruik wil maken.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Win tickets voor 14 het theaterspektakel 


Onder de deelnemers van het HR Trendonderzoek verloten wij 5x2 tickets voor 14 het theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff in het AFAS Theater in Leusden.

Uitkomsten HR Trendonderzoek


Ben je benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek van afgelopen jaren?
Bekijk hier de uitkomsten van: 2019-2020 |2020-20212021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024

 

 

Dit onderzoek is mede mogelijk gemaakt door: