HR Trendonderzoek


AFAS, Berenschot en Performa nodigen je van harte uit om mee te doen aan het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de stand van HR anno 2022. Het HR Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten binnen HR.

 

De stand van HR anno 2022


Het HR Trendonderzoek is al jaren veruit het grootste en meest representatieve onderzoek naar de functie van HR. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de ervaren onderzoekers van Berenschot en mede mogelijk gemaakt door AFAS Software. Het onderzoek wordt verspreid onder vakgenoten op HRM- en salarisgebied en gaat in op vragen als: Hoe gaat HR om met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Hoe is het gesteld met de automatiseringsgraad van de HR-afdeling? Wat is de langetermijn invloed van corona op het HR-beleid?

Doe je mee? 


Wij stellen het bijzonder op prijs als je vóór vrijdag 25 februari 2022 de vragenlijst volledig invult. Het invullen van deze online-enquête duurt ongeveer 15 minuten. Uiteraard worden de antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld.

Je ontvangt de resultaten van het HR Trendonderzoek als pdf-rapport nadat het onderzoek volledig is afgerond. Onder de deelnemers verloten wij 5x2 VIP-tickets voor de grote Broadway musical Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen.

De vragenlijst is gesloten en de resultaten voor het HR Trendonderzoek 2022 worden verwerkt. 

Uitkomsten HR Trendonderzoek vorig jaar


Ben je benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek van vorig jaar?
Bekijk via deze pagina de rapportage of lees het persbericht
.

 

 

Dit onderzoek is mede mogelijk gemaakt door: