HR Trendonderzoek 2021


AFAS, Berenschot en Performa nodigen je van harte uit om mee te doen aan het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de stand van HR anno 2021. Het HR Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten op HRM- en salarisgebied. 

 

De stand van HR anno 2021


Het HR Trendonderzoek is al jaren veruit het grootste en meest representatieve onderzoek naar de functie van HR. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de ervaren onderzoekers van Berenschot en mede mogelijk gemaakt door AFAS Software. Het onderzoek wordt verspreid onder vakgenoten op HRM- en salarisgebied en gaat in op vragen als: Hoe gaat HR om met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Hoe is het gesteld met de automatiseringsgraad van de HR-afdeling? Is HR klaar voor een nieuwe beoordelingssystematiek? Maar ook vragen als: Verdien ik wel marktcomform? Wat is de invloed van corona op het HR-beleid?

Doe je mee? 


Wij stellen het bijzonder op prijs als je vóór vrijdag 16 april 2021 de vragenlijst volledig invult. Het invullen van deze online-enquête duurt ongeveer 15 minuten. Uiteraard worden de antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld.

Je ontvangt de resultaten van het HR Trendonderzoek als pdf-rapport nadat het onderzoek volledig is afgerond. Onder de deelnemers verloten wij 5x2 tickets voor 14 de musical (de musical over het leven van Johan Cruijff) in het nieuwe AFAS Theater. 

De vragenlijst is gesloten en de resultaten van het HR Trendonderzoek worden op dit moment verwerkt door Berenschot. Zodra de resultaten gepubliceerd zijn zullen we dat ook op deze pagina plaatsen.

Uitkomsten HR Trendonderzoek vorig jaar


Ben je benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek van vorig jaar?
Bekijk via deze pagina de rapportage of lees het persbericht
.

 

 

Dit onderzoek is mede mogelijk gemaakt door: