Samenwerking tussen de accountant én ondernemer

 

Woensdag 5 juni
14:00 - 17:00 uur

 

AFAS Theater
Inspiratielaan 3, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Samenwerking tussen de accountant én ondernemer

Met SB werk jij gemakkelijk samen met je klant 

Als accountant of administrateur doe je niks liever dan het ontzorgen en meedenken met het financiële welzijn van jouw klanten. Hoe kunnen ze op een goede manier zorgen voor een stabiel inkomen wat het liefste ook nog elk jaar groeit?

Jouw rol als accountant of administrateur is hierin groter dan je wellicht nu realiseert. Waarbij jij het liefst zoveel mogelijk tijd overhoudt voor het adviseren en zo min mogelijk tijd besteed aan het controleren en administreren van de boekhouding van je klanten.

Dit kan jij realiseren met het boekhoudprogramma SB van AFAS Software. In dit boekhoudprogramma werk je online samen met je desbetreffende klant. En heb je beiden continu inzicht in het welzijn van de onderneming. Eventueel snel inspringen is dus mogelijk!

Wil jij nou weten wat SB inhoudt, hoe je jouw klanten meeneemt in je enthousiasme voor modern en online samenwerken en wat de voordelen zijn? Wees dan aanwezig op een van de sessies en wij praten je volledig bij! 

Programma

14:00 - 14:30 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14:30 - 14:45 uur:
Aftrap door AFAS
14:45 - 15:15 uur:
SB in de praktijk
Door Tjeerd Canrinus - Applicatiebeheerder bij WEA Deltaland Accountants
15:15 - 15.30 uur:
Koffiepauze
15:30 - 16:15 uur:
Je klant meenemen in SB
Door Diederick Buis
16:15 - 17:00 uur:
De doorontwikkeling van SB / roadmap
Door Diederick Buis

Schrijf je in!

Sprekers

 

Diederick Buis

Productmanager SB

Voordat Diederick productmanager SB werd was hij jarenlang te vinden bij de klanten. Eerst in zijn rol als consultant en vervolgens als senior consultant. Toen hij de kans kreeg om zich als productmanager te verbinden aan AFAS wist hij het zeker: dit wil ik! Door zijn jarenlange ervaring wist hij precies wat er nog ontwikkeld moest worden op de korte termijn, maar heeft hij ook een hele duidelijke visie over de langere termijn. 

 

 

Jelmer Schepers

Salesmanager Accountancy

Jelmer kent als geen ander de software van AFAS. Ooit begonnen op de Supportafdeling in team accountancy en vanuit daar doorgegroeid als consultant. Waar hij eerst de accountant van antwoorden voorzag op vragen mocht hij nu samen met de accountant de software implementeren. Na meer dan een jaar als consultant werkzaam te zijn geweest heeft hij de overstap gemaakt naar Sales. Doordat Jelmer de praktijk van dichtbij heeft meegemaakt weet hij precies waar de accountant van wakker ligt, wat de uitdagingen zijn en hoe de software van AFAS een oplossing daarin kan bieden. 

 

 

Marco Muilwijk

Salesmanager Accountancy

Met bijna 20 jaar ervaring binnen AFAS hoef je Marco niet meer uit te leggen hoe de accountancysoftware en de boekhoudoplossing van AFAS in elkaar steekt. Daarnaast kent hij zijn doelgroep door en door. Je zou stiekem wel kunnen zeggen: Marco is een oude rot in zijn vak! Met veel plezier denkt hij mee met zijn klanten: hoe kunnen we er samen voor zorgen dat jij de meeste tijd overhoudt voor je klanten, je collega's en daarbij het werkplezier continu hoog houdt. 

 

Naïm van der Ent

Salesmanager Accountancy

Begonnen op de Sales Academy heeft Naïm meer dan een jaar geleden de overstap gemaakt naar Salesmanager. Daarbij heeft Naïm heel bewust gekozen om zich te verdiepen in het automatiseren van accountancy,- en administratiekantoren. En dat gaat goed! Ondertussen heeft hij meer dan 110 start-ups succevol geadviseerd voor een optimale automatisering. Waar hij echt blij van wordt? Een papierloos kantoor waardoor medewerkers tijd overhouden voor klanten.

 

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen, omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement, maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo maken we misschien iemand anders nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.