Inspiratiesessie HR bij AFAS

 

Tijdelijk helaas geen sessies vanwege corona

 

AFAS Software
Inspiratielaan 1, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Inspiratiesessie HR bij AFAS

Zo werken wij!

Steeds vaker krijgen we van bedrijven de vraag hoe wij het nog steeds volhouden met maar één persoon op HR. Daar vertelt Britt maar al te graag over tijdens de inspiratiesessies voor HR-professionals. Dus, ben jij benieuwd hoe HR geregeld is bij AFAS? Schrijf je dan in voor één van de verschillende soorten inspiratiesessies en leer van inzichten, ervaringen en tips!

1. Werkgeluk

Werkgeluk is een hot topic; iedereen heeft het erover en steeds meer organisaties zien het belang van werkgeluk in. Gelukkige medewerkers zijn productiever en loyaler. Maar wie is verantwoordelijk voor werkgeluk? Dat zijn we allemaal; van de CEO, de HR afdeling, tot de medewerker zelf. In deze inspiratiesessie geeft Britt hele praktische tips over hoe je nú je werkgeluk (en dat van anderen) kan vergroten. Laat je niet tegenhouden door wat je dénkt dat onmogelijk is, maar draai aan de knoppen die binnen handbereik zijn.

2. Zo automatiseert AFAS HR

Ruim 500 medewerkers en toch maar één persoon op onze HR-afdeling. Hoe kan dat? Door je te focussen op het automatiseren van HR-processen kun je bezig zijn met waar het echt om draait; de medewerkers. Maar hoe doe je dat nou, alle HR-processen automatiseren? Tijdens deze ochtend geeft Britt Breure, de enige HR-medewerker bij AFAS, inspiratie om ESS en MSS optimaal in te zetten.

Tip: Neem je CFO of financieel verantwoordelijke mee naar deze sessie!

3. Zo werkt AFAS

Onze visie op HR is tot in de puntjes doorgevoerd: één persoon (Britt) op HR voor ruim 500 medewerkers in binnen- & buitenland, alle processen rondom HR zijn geautomatiseerd en dán komt er tijd vrij. Kostbare tijd. En die investeren we in onze medewerkers. Tijdens deze sessies komen de 'zachtere' HR zaken aan de orde. Wat doet AFAS op het gebied van vitaliteit? Hoe borgen wij onze cultuur? Wat doet AFAS aan talentontwikkeling? Hoe halen wij het beste uit onze medewerkers? Hoe zijn wij er toe gekomen om bijna al onze regels te schrappen? Wat is onze visie op leiderschap? Tijdens deze ochtend geeft Britt Breure inspiratie over hoe AFAS HR bedrijft.

Meer weten? Check AFAS.nl/zowerktafas/hr.

Programma

09.30 - 10.00 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.00 - 12.30 uur:
Inspiratie door Britt Breure
12.30 - 13.30 uur:
Afsluitende lunch

Schrijf je in!

Sprekers

 

Britt Breure

HR-directeur

Britt Breure is HR-directeur bij AFAS: "We streven ernaar alle processen te automatiseren die te automatiseren zijn". Hierdoor is zij ook de enige HR-medewerker bij AFAS. Op het moment is Britt het HR-beleid van AFAS verder vorm aan het geven. Zo zijn er Monkey Milestones, een Onboarding pakket, de AFAS cultuur en een medewerkersreis. Daarnaast worden ESS, employee self service, en MSS, manager self service, zoveel mogelijk ingezet om alle processen te automatiseren. Nieuwsgierig? Schrijf je dan in!

 

 

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.