Inspiratiesessie Controlling bij AFAS

 

Verschillende data

13:30 - 17:00 uur

 

AFAS Theater
Inspiratielaan 3, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Inspiratiesessie Controlling bij AFAS

Zo werken wij!

Met bijna 700 medewerkers, 14.000 klanten, 8.359 inkoopfacturen, 136.042 verkoopfacturen en een omzet van bijna € 289,9 miljoen; AFAS is de afgelopen jaren flink gegroeid, waardoor de financiële administratie ook flink meegroeit. De uitdaging is om dit met hetzelfde kleine team te managen. Hoe ze dit doen? Marco Pijnappel, groepscontroller, vertelt je er graag alles over tijdens de inspiratiesessie Controlling bij AFAS!

Programma

13.30 - 14.00 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14.00 - 17.00 uur (het kan wat uitlopen ;-)):
Presentatie en inspiratie door Marco
17.00 - 18.00 uur:
Onder het genot van een hapje en drankje napraten

Schrijf je in!

Sprekers

 

Marco Pijnappel

Groepscontroller

Marco is de enthousiaste en bevlogen controller van AFAS. Oog voor detail en alles willen automatiseren zijn de uitgangspunten voor het dagelijkse werk. Als groepscontroller is Marco voornamelijk bezig met werk te laten verdampen en zorgen dat de administratieve functies leuk blijven. Van overtypen van data is volgens hem nog nooit iemand gelukkig geworden.

 

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.