Evenementnaam


Inspiratiesessie Boekhouden met het licht uit

Lijntjuh
Datum en tijd evenement


Meerdere data
13:30 - 17:00 uur

Lijntjuh
Locatie


AFAS Software
Philipsstraat 9, Leusden

Lijntjuh
Kosten


Kosteloos
Inspiratiesessie Boekhouden met het licht uit

Zo werken wij!

Meer dan 450 medewerkers, ruim 11.000 klanten en een omzet van meer dan €150 miljoen. AFAS is de afgelopen jaren flink gegroeid, waardoor de financiële administratie ook flink meegroeit. De uitdaging is om dit met hetzelfde kleine team te managen. Hoe ze dit doen? Marco Pijnappel, manager Controlling, vertelt je er graag alles over tijdens de inspiratiesessie 'Boekhouden met het licht uit'!

Tussenruimte

Programma

13.30 - 14.00 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14.00 - 16.30 uur:
Presentatie en inspiratie door Marco
16.30 - 17.00 uur:
Onder het genot van een hapje en drankje napraten

Schrijf je in!

Sprekers


Marco Pijnappel

Manager Controlling

Marco is de enthousiaste en bevlogen controller van AFAS. Oog voor detail en alles willen automatiseren zijn de uitgangspunten voor het dagelijkse werk. Als Manager Controlling is Marco voornamelijk bezig met werk te laten verdampen en zorgen dat de administratieve functies leuk blijven. Van overtypen van data is volgens hem nog nooit iemand gelukkig geworden.


Locatie


We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.