Evenementnaam


GEANNULEERD

Inspiratiesessie AFAS & Relyon: Verbind je bus met kantoor

Lijntjuh
Datum en tijd evenement


Donderdag 20 februari
13:00 - 17:00 uur

Lijntjuh
Locatie


AFAS Software
Philipsstraat 9, Leusden

Lijntjuh
Kosten


Kosteloos
Inspiratiesessie AFAS & Relyon: Verbind je bus met kantoor

Optimaliseer jouw serviceproces en verbind servicebussen met kantoor

Wil je jouw serviceproces digitaliseren en optimaliseren? AFAS en Relyon bieden service- en onderhoudsbedrijven een totaaloplossing om alle processen makkelijk te managen. Zo beschikken klanten en alle medewerkers binnen en buiten altijd en overal over de juiste informatie om opdrachten uit te voeren en succesvol af te handelen, inclusief facturatie. Tijdens de inspiratiesessie delen Ken van der Horst (AFAS), Iman Smallegange (Relyon Service Management) en Albert Mulder (Alfa Melktechniek & Alfa Koeling) tips voor een optimaal servicemanagementproces. 

Meer weten? Lees in bovenstaande whitepaper vijf voordelen van één geïntegreerde serviceoplossing voor jouw organisatie. 

Tussenruimte

Programma

13.00 - 13.30 uur:
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
13.30 - 14.00 uur:
Welkomstwoord door AFAS
14.00 - 14.30 uur:
Introductie door Relyon
14.30 - 15.00 uur:
Demo 'Totaaloplossing voor het servicebedrijf'
15.00 - 15.15 uur:
Korte pauze
15.15 - 16.00 uur:
Klant aan het woord
16.00 - 17.00 uur:
Afsluitende borrel om na te praten

Schrijf je in!

Sprekers


Ken van der Horst

Salesmanager bij AFAS

Wanneer je Ken zegt dan zeg je eigenlijk meteen AFAS. Ken helpt organisaties graag zo optimaal mogelijk te werken met de software van AFAS. En dit doet hij al meer dan 15 jaar vol passie. Hij weet dus ook heel goed wanneer het inschakelen van een partner een uitkomst is. Immers is AFAS een standaardpakket en kan de wens van de organisatie net wat verder gaan.Iman Smallegange

Sales- en accountmanager bij Relyon

Iman heeft een passie voor het optimaliseren van servicemangementprocessen. Hij adviseert service-, onderhoud- en installatiebedrijven over de verbinding tussen binnen en buiten. Iman is een salestijger pur sang, maar zal nooit onzin verkopen, hij richt zich altijd op de beste match tussen klantbehoefte en oplossing.


Albert Mulder

Directeur bij Alfa Melktechniek & Alfa Koeling

Albert groeide op tussen de koeien en maakte er zelfs zijn werk van. Na een carrière van bijna twintig jaar in dienstverband, kreeg Albert de kans om zelf als directeur aan de slag te gaan met Alfa Melktechniek & Alfa Koeling. Albert houdt ervan om te zorgen voor eenvoud en overzicht met als resultaat tevreden koeien, klanten en monteurs.


Locatie


We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.