Het Goedste Doel 2021

 

Dinsdag 5 oktober
16:00 - 21:00 uur

 

AFAS Theater
Inspiratielaan 3, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

Het Goedste Doel van Nederland

Welke stichting wordt het Goedste Doel van 2021? 

Op 5 oktober organiseren wij opnieuw het Goedste Doel van 2021. Het afgelopen jaar mochten wij met veel stichtingen in België, Curaçao en Nederland samenwerken. Wij bieden jou de kans om al deze goeddoeners te ontmoeten, te inspireren en om van elkaar te leren. 

Op dit schitterende evenement reiken wij ook de award voor het Goedste Doel 2021 uit, waaraan een mooie prijs is verbonden. De vier genomineerden zijn inmiddels bekend, breng hier vóór 1 oktober 17.00 uur je stem uit. 

Het Goedste Doel is bedoeld voor stichtingen waarmee de AFAS Foundation samenwerkt of stichtingen die in de toekomst met AFAS Foundation willen samenwerken. 

We ontmoeten jou graag in het nieuwe AFAS Theater in Leusden!

Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk dan de sfeerimpressie van twee jaar geleden!
 

Programma

16.00 - 16.30 uur:
Ontvangst met koffie, thee, fris en wat lekkers

16.30 - 18.00 uur:
Inspirerend programma met diverse sprekers in het theater met als thema 'Dromen realiseren' 

18.00 - 18.30 uur:
Entertainment

18.30 - 19.00 uur:
Hoe is het met de winnaar van 2019? Stichting Masanga aan het woord & uitreiking van het Goedste Doel van 2021

19.00 - 21.00 uur:
Afsluiting, seated dinner & borrel

Schrijf je in!  

Op dit moment is het event helemaal volgeboekt. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in voor de wachtlijst via onderstaande knop 'Inschrijven'. 

Sprekers

 

Gerben Eversdijk

Directeur AFAS Foundation 

Goede doelen; allemaal streven ze ernaar de wereld een stukje beter te maken. Ze volgen hun hart, zijn veerkrachtig en willen hun dromen verwezenlijken. Maar hoe combineer je als stichting passie en realisme? Welke concrete stappen zijn nodig om jouw droom te realiseren en impact te maken? Als directeur van de AFAS Foundation neemt Gerben Eversdijk je tijdens 'Het Goedste Doel' mee in het thema 'Dromen realiseren'. Een inspirerend verhaal met praktische tips over liefdevolle zakelijkheid! 

 

Prinses Laurentien van Oranje

Oprichter Number 5 Foundation 

Laurentien van Oranje is sociaal ondernemer, auteur, strateeg en facilitator. In 2017 richtte ze Number 5 Foundation op met als doel om mensen te verbinden die zich inzetten voor innovatie die bijdraagt aan een inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving. Laurentien van Oranje vertelt tijdens Het Goedste Doel over de droom die ze heeft met Number 5 en hoe zij groepen in beweging krijgt om te komen tot systemische oplossingen en impact. 

 

Arjan Erkel

Oprichter Free a Girl, auteur en motivational spreker

Maandenlang was het verhaal van de ontvoering van Arjan Erkel overal in het nieuws. Na zijn ontvoering schreef hij de bestseller ‘Ontvoerd’ wat al meer dan 70.000 keer is verkocht. Met zijn overlevingsverhaal inspireert hij velen om ook in beweging te komen om hun leven te veranderen of te verbeteren. Samen met Yolanthe Cabau, Evelien Hölsken en Roelof van Laar richtte hij in 2008 stichting Free a Girl op. De stichting bevrijdt minderjarige meisjes uit de seksindustrie. Arjan Erkel neemt ons in zijn verhaal mee op reis naar Laos waar Free a Girl actief is met een programma tegen seksuele uitbuiting.  

 

Jonathan Vas Nunes en Hanna Matheron

Tropenartsen bij Stichting Masanga en winnaar Goedste Doel 2019

In 2019 kregen Jonathan Vas Nunes en Hanna Matheron van Stichting Masanga de meeste stemmen en ging naar huis met de titel 'Het Goedste doel van 2019'. Ze kregen deze titel vanwege de inspanningen voor de ontwikkeling van een door oorloog zwaar getroffen ziekenhuis in Sierra Leone. Als winnaar ontvingen ze een zonnepark waarmee het Masanga-ziekenhuis haar eigen stroom kan opwekken. Twee jaar na dato blikken we terug op hun ervaring en reiken ze de prijs uit van 2021!

 

Romy Monteiro

Zangeres en ambassadrice

Romy Monteiro is zangeres, presentatrice en actrice, maar bovenal ambassadrice met een hart van goud. Bij het Nederlands publiek werd Romy bekend door haar hoofdrol in musical The Bodygard en haar deelname aan The Voice of Holland. Zingen werd haar tweede natuur en grootste passie! Romy zal tijdens Het Goedste Doel haar muzikaliteit maar ook haar liefde voor goeddoen laten horen.

 

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.