HRM & PAYROLL

LIVE IN LEUSDEN

 

Live in Leusden

Ontdek Profit 21

 

Profit 21 zit weer boordevol nieuwe functionaliteit. En jij kan als eerste op de hoogte zijn! Tijdens de AFAS Open 2022 vertellen onze productmanagers je alles over de nieuwe functionaliteit van HRM & Payroll. Hier moet je bij zijn als HR- of payrollspecialist.

Waarom moet ik bij de AFAS Open zijn?

De AFAS Open is hét jaarlijks terugkerende evenement waarin AFAS de grote update van dit kalenderjaar presenteert. Niet alleen ben je als eerste op de hoogte wat je met Profit 21 kan, ook staan tal van AFAS-medewerkers en partners voor je klaar om je vragen te beantwoorden. En niet te vergeten: 5.000 vakgenoten waren er vorig jaar ook bij.

Schrijf je direct in!

  AFAS Theater Leusden    Maandag 13 juni, dinsdag 14 juni en maandag 20 juni   09:00 tot 16:30 uur

 

Programma

 09:00 - 10:00 uurOntvangst
 10:00 - 10:45 uur

Welkom terug op de AFAS Open!

Bas van der Veldt (CEO)

 10:45 - 11:30 uur

Algemene nieuwe functionaliteit in Profit 21

Mohamed Amri (Manager Productmanagement)

 11:30 - 12:00 uur

Verrassing!

Houden we nog even geheim

 12:00 - 13:00 uurLunch
 13:00 - 14:00 uur

Nieuwe functionaliteit in HRM

Nieke Dorland (Productmanager HRM)

 15:25 - 16:30 uurAfsluitende borrel

Deelsessies

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de deelsessies. We raden je wel aan om voor jezelf alvast een keuze te maken zodat je weet wat je te wachten staat.

Workflows

Mohamed Amri & Diederick Buis

 

We nemen in deze sessie de workflow tot in detail onder de loep en laten je algemene functionaliteit binnen de workflow zien die jou helpen een echte workflowkoning(in) te worden.

Inzicht in verzuim met behulp van verzuimdashboards

Wilfred Kruijsbergen

 

Met behulp van de standaard verzuimdashboards die meegeleverd worden in Profit analyseer je gemakkelijk het verzuim binnen jouw organisatie. Aan bod komen onder andere de verschillende berekeningen (Verzuimpercentage, Nulverzuim en Meldingsfrequentie), de drie rekenregels (Voortschrijdend, Kalenderjaar en Periode), de verzuimcijfers per jaar en de verschillende berekeningen per verzuimduurklasse.

Payroll op orde

Benno Welmers

 

In de afgelopen jaren is er veel functionaliteit toegevoegd aan Payroll. Van dichtzetten tot de Payroll Auditor, en van handige weergaven tot de aansluiting financieel. Tijdens deze sessie vertelt Benno je hoe je als salarisadministrateur al deze tools -op elkaar afgestemd- het beste kunt benutten.

Ouderverlof

Nieke Dorland

 

Is jouw organisatie klaar voor het betaald ouderschapsverlof op 2 augustus 2022? In deze sessie laat Nieke je het nieuwe ouderverlof portaal zien. Hierin komen alle vormen van ouderverlof langs en gaat ze in op hoe je je kan voorbereiden op het betaald ouderschapsverlof.

Delegatiemodel

Robert Bakker

 

Het delegatiemodel bevat veel mogelijkheden om taken meer te verdelen. Zo kan je bijvoorbeeld declaraties of verlofaanvragen door een medewerker uit het team laten beoordelen. Meer weten over het delegatiemodel? Dan is deze sessie iets voor jou.

Grip op je CRM

Bart Grootveld

 

Een effectief CRM systeem vereist een goede inrichting. Bart laat je in deze sessie zien hoe je al je contacten via InSite op een goede manier inzichtelijk kunt maken, hoe je met je klanten en andere relaties kunt communiceren en welke nieuwe functionaliteit er is toegevoegd.

Flex

Niels Vogel

 

Alles over de nieuwste flexfunctionaliteit!

Uren boeken

Kevin Voges

 

In deze sessie geeft Kevin je een overzicht van alle mogelijkheden om uren te boeken in AFAS en met als nieuwe functionaliteit Matrix boeken.

Keuzemodel

Nieke Dorland

 

Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers een mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsregeling, uitruil reiskosten of Bring Your Own Device (BYOD). Met het keuzemodel is dit voor de medewerker en werkgever een eenvoudig proces. In deze sessie laat Nieke je de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen van deze functionaliteit zien.

Werving & selectie

Niels Vogel

 

Ook rondom het werving & selectieproces zijn optimalisaties doorgevoerd. Zo is bijvoorbeeld het aanmaken van een vacature makkelijker gemaakt en maak je vanaf Profit 21 simpel een afspraak met de sollicitant. Niels neemt het met je door in deze sessie.

In- & OutSite als visitekaartje

Bart Grootveld & Peter Hekkenberg

 

In- & OutSite is onmisbaar in alle communicatie met je klanten, je medewerkers en je leveranciers. In deze sessie laten Peter en Bart zien hoe nieuwe en bestaande functionaliteiten je helpen om in 2022 een nog mooier visitekaartje neer te zetten.

Loonkosten naar project

Benno Welmers

 

Benno neemt je mee in de ins en outs over loonkosten naar project.

Documenten in de workflow

Judith van den Brink

 

Best practices en tips over het gebruik van documenten in de workflow.

Nieuw in Financieel

Mohamed el Abdouni

 

In deze sessie word je meegenomen in de best practices en de nieuwe functionaliteit die we hebben toegevoegd in Financieel.

De sprekers

Bas van der Veldt
CEO

Mohamed Amri
Manager Productmanagement

Nieke Dorland
Productmanager

Diederick Buis
Productmanager

Niels Vogel
Productmanager

Bart Grootveld
Productmanager

Mohamed El Abdouni
Productmanager

Kevin Voges
Productmanager

Benno Welmers
Manager CAO beheer

Judith van den Brink
Media & Content medewerker

Robert bakker
Applicatieontwerper

Wilfred Kruijsbergen
Media & Content medewerker

Peter Hekkenberg
Media & Content medewerker

Locatie

AFAS Theater Leusden
Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden

  •  De eerste AFAS Open in ons nieuwe AFAS Theater
  •  Gratis parkeren
  •  > 100 laadplekken voor elektrische auto's

> Zo kom je er met het OV of de auto

Veelgestelde vragen

 

Wat is de AFAS Open?

Op de AFAS Open presenteren we de nieuwe functionaliteit in de nieuwe update van Profit, Profit 21. Daarnaast is er ruimte om kennis te maken met partners van AFAS, de medewerkers van AFAS en natuurlijk elkaar. We zorgen voor een volledige verzorgde dag waarop jij weer helemaal op de hoogte wordt gebracht.

Waarom is dit een live evenement?

De afgelopen 2 jaar heeft de dienstverlening van AFAS grotendeels online plaatsgevonden. Juist daarom willen we deze dag live in Leusden met elkaar beleven.

Kan ik er online bij zijn?

De AFAS Open is een live evenement, maar alle sessies worden opgenomen. Na het evenement kun je de sessies online terugkijken.

Kan ik de sessies terugkijken?

Ja, de sessies worden opgenomen en zijn na de AFAS Open online terug te kijken.

Komen er ook weer video’s van de nieuwe functionaliteit?

Ja, de video’s zoals je die bij de afgelopen updates hebt ontvangen worden nu ook weer gemaakt en na de AFAS Open beschikbaar gesteld.

Moet ik me inschrijven voor de deelsessies?

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de deelsessies. We raden je wel aan om voor jezelf alvast een keuze te maken zodat je weet wat je te wachten staat.

Naar welke AFAS Open moet ik gaan?

  • Op de AFAS Open HRM & Payroll wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom HRM & Payroll. Ook de functionaliteit voor de flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld HR directeuren, HR managers, salarisadministrateurs en HR medewerkers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar alleen met HRM & Payroll gewerkt wordt is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open ERP wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom Financieel, Ordermanagement, Abonnementen en Projecten. We zullen ook HRM & Payroll in vogelvlucht behandelen. Daarnaast komt ook de functionaliteit voor de bouw- en flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld financieel directeuren, financieel managers, controllers, inkopers en projectmanagers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar Profit breder ingezet wordt dan alleen HRM & Payroll is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open Accountancy wordt alle nieuwe functionaliteit gedeeld die relevant is voor organisaties die Fiscaal gebruiken.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan de AFAS Open?

Deelname aan de AFAS Open is kosteloos. We rekenen dan wel op je komst. We reserveren een plek, bereiden ons goed voor en zorgen voor de catering. Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Hoe kan ik me afmelden voor de AFAS Open?

Je kunt jezelf afmelden via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag door te mailen naar marketing@afas.nl.

Zien we je in Leusden?

AFAS Open HRM & Payroll

HRM & PAYROLL

LIVE IN LEUSDEN