LIVE IN LEUSDEN

13 T/M 20 JUNI 2022

 

LIVE IN LEUSDEN

13 T/M 20 JUNI 2022

Veelgestelde vragen

 

Wat is de AFAS Open?

Op de AFAS Open presenteren we de nieuwe functionaliteit in de nieuwe update van Profit, Profit 21. Daarnaast is er ruimte om kennis te maken met partners van AFAS, de medewerkers van AFAS en natuurlijk elkaar. We zorgen voor een volledige verzorgde dag waarop jij weer helemaal op de hoogte wordt gebracht.

Waarom is dit een live evenement?

De afgelopen 2 jaar heeft de dienstverlening van AFAS grotendeels online plaatsgevonden. Juist daarom willen we deze dag live in Leusden met elkaar beleven.

Kan ik er online bij zijn?

De AFAS Open is een live evenement, maar alle sessies worden opgenomen. Na het evenement kun je de sessies online terugkijken.

Kan ik de sessies terugkijken?

Ja, de sessies worden opgenomen en zijn na de AFAS Open online terug te kijken.

Komen er ook weer video’s van de nieuwe functionaliteit?

Ja, de video’s zoals je die bij de afgelopen updates hebt ontvangen worden nu ook weer gemaakt en na de AFAS Open beschikbaar gesteld.

Wanneer wordt het hele programma bekendgemaakt?

Binnenkort is het hele programma bekend.

Naar welke AFAS Open moet ik gaan?

  • Op de AFAS Open HRM & Payroll wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom HRM & Payroll. Ook de functionaliteit voor de flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld HR directeuren, HR managers, salarisadministrateurs en HR medewerkers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar alleen met HRM & Payroll gewerkt wordt is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open ERP wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom Financieel, Ordermanagement, Abonnementen en Projecten. We zullen ook HRM & Payroll in vogelvlucht behandelen. Daarnaast komt ook de functionaliteit voor de bouw- en flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld financieel directeuren, financieel managers, controllers, inkopers en projectmanagers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar Profit breder ingezet wordt dan alleen HRM & Payroll is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open Accountancy wordt alle nieuwe functionaliteit gedeeld die relevant is voor organisaties die Fiscaal gebruiken.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan de AFAS Open?

Deelname aan de AFAS Open is kosteloos. We rekenen dan wel op je komst. We reserveren een plek, bereiden ons goed voor en zorgen voor de catering. Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Hoe kan ik me afmelden voor de AFAS Open?

Je kunt jezelf afmelden via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag door te mailen naar marketing@afas.nl.