Live in Leusden

Ontdek Profit 21

 

Profit 21 zit weer boordevol nieuwe functionaliteit. En jij kan als eerste op de hoogte zijn! Tijdens de AFAS Open 2022 vertellen onze productmanagers je alles over de nieuwe functionaliteit van AFAS Profit. Hier moet je bij zijn als AFAS-klant.

Waarom moet ik bij de AFAS Open zijn?

De AFAS Open is hét jaarlijks terugkerende evenement waarin AFAS de grote update van dit kalenderjaar presenteert. Niet alleen ben je als eerste op de hoogte wat je met Profit 21 kan, ook staan tal van AFAS-medewerkers en partners voor je klaar om je vragen te beantwoorden. En niet te vergeten: 5.000 vakgenoten waren er vorig jaar ook bij.

Schrijf je direct in!

  AFAS Theater Leusden    Woensdag 15 juni & donderdag 16 juni    09:00 tot 16:30 uur

 

Programma

 09:00 - 10:00 uurOntvangst
 10:00 - 10:45 uur

Welkom terug op de AFAS Open!

Bas van der Veldt (CEO)

 10:45 - 11:30 uur

Algemene nieuwe functionaliteit in Profit 21

Mohamed Amri (Manager Productmanagement)

 11:30 - 12:00 uur

Verrassing!

Houden we nog even geheim

 12:00 - 13:00 uurLunch
 14:45 - 16:00 uurAfsluitende borrel

Deelsessies

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de deelsessies. We raden je wel aan om voor jezelf alvast een keuze te maken zodat je weet wat je te wachten staat.

Workflows

Mohamed Amri & Paul van Giessel

 

Mohamed en Paul nemen in deze sessie de workflow tot in detail onder de loep en laten je algemene functionaliteit binnen de workflow zien die jou helpen een echte workflowkoning(in) te worden.

In- & OutSite als visitekaartje

Bart Grootveld & Peter Hekkenberg

 

In- & OutSite is onmisbaar in alle communicatie met je klanten, je medewerkers en je leveranciers. In deze sessie laten Peter en Bart zien hoe nieuwe en bestaande functionaliteiten je helpen om in 2022 een nog mooier visitekaartje neer te zetten.

Grip op je financiële contracten

Mohamed el Abdouni

 

Hoe houd je grip op je financiele processen? Hoe leg je op de juiste manier een inkoopcontract vast in Profit? In deze sessie word je meegenomen in de best practices en de nieuwe functionaliteit die we hebben toegevoegd voor het indexeren van een contract.

Nieuw in HRM

Nieke Dorland

 

In vogelvlucht neemt Nieke je mee door de nieuwe HRM-functionaliteit van Profit 21. 

Bouw

Kevin Voges

 

Maak jij gebruik van de bouwfunctionaliteit in Profit? Dan mag je deze sessie niet missen!

Spendmanagement

Diederick Buis

 

Wie koopt wat en waar in? Gebeurt dat onder contract? Sturen we daar orders voor uit? Allemaal vragen waar data antwoord op kan geven. Maar je moet het wel uit het systeem kunnen halen. In deze sessie laat Diederick je zien hoe jouw eigen Profitdata gebruikt kan worden om inkoopprocessen nog effectiever en duurzamer te maken.

Flex

Niels Vogel

 

Alles over de nieuwste flexfunctionaliteit!

Grip op je CRM

Bart Grootveld

 

Een effectief CRM systeem vereist een goede inrichting. Bart laat je in deze sessie zien hoe je al je contacten via InSite op een goede manier inzichtelijk kunt maken, hoe je met je klanten en andere relaties kunt communiceren en welke nieuwe functionaliteit er is toegevoegd.

ERP in jouw broekzak: De AFAS Pocket app

Mohamed Amri

 

De AFAS Pocket app bevat steeds meer mogelijkheden. In deze sessie gaan we in op de optimalisaties die doorgevoerd zijn in afgelopen releases en je kunt verwachten in Profit 21.

Offertes in InSite

Diederick Buis

 

Geef het salesproces een boost en haal het offerteproces naar de plek waar het hoort. In de lijn, op InSite. Voeg eenvoudig een losse offerte toe, of maak deze direct vanuit een forecast aan. Of je nu op pad bent, thuis of op kantoor, met offertes in InSite kun je overal aan de slag. Werk je intensief met voorraad en samenstellingen? Ook dan is deze sessie geschikt voor jou.

Voorkom fouten met de VIES controle

Mohamed el Abdouni

 

Welke tools biedt Profit om in control te blijven als financial? Hoe kun je de Finance Auditor inzetten om fouten te signaleren? In deze sessie neemt Mohamed je mee in de verschillende controles en staan we stil bij nieuwe functionaliteit: VIES controle.

Payroll op orde

Benno Welmers

 

In de afgelopen jaren is er veel functionaliteit toegevoegd aan Payroll. Van dichtzetten tot de Payroll Auditor, en van handige weergaven tot de aansluiting financieel. Tijdens deze sessie vertelt Benno je hoe je als salarisadministrateur al deze tools -op elkaar afgestemd- het beste kunt benutten.

Werving & selectie

Niels Vogel

 

Ook rondom het werving & selectieproces zijn optimalisaties doorgevoerd. Zo is bijvoorbeeld het aanmaken van een vacature makkelijker gemaakt en maak je vanaf Profit 21 simpel een afspraak met de sollicitant. Niels neemt het met je door in deze sessie.

Nieuwe financiële integratie methode (OHW)

Kevin Voges

 

Vanaf Profit 21 is er een nieuwe methode van OHW-integratie: de omzettoekenning per periode. Wat deze nieuwe methode inhoud en hoe je er gebruik van kan gaan maken? Dat legt Kevin in deze sessie uit!

Uren boeken: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

Mohamed Amri

 

In deze sessie geeft Mohamed een overzicht van alle mogelijkheden om uren te boeken in AFAS met als nieuwe functionaliteit Matrix boeken.

Facilitair beheer in AFAS Pocket

Marloes Zwagerman, Thymo Kastein en Maarten Pluim

 

Processen rondom facilitair beheer, zoals schoonmaak, beveiliging, en onderhoud, kun je gemakkelijk onderbrengen in AFAS Pocket. Hoe? Daar gaan we op in tijdens deze sessie.

De sprekers

Bas van der Veldt
CEO

Mohamed Amri
Manager Productmanagement

Diederick Buis
Productmanager

Kevin Voges
Productmanager

Niels Vogel
Productmanager

Bart Grootveld
Productmanager

Nieke Dorland
Productmanager

Mohamed El Abdouni
Productmanager

Benno Welmers
Manager CAO beheer

Paul van Giessel
Manager Content

Peter Hekkenberg
Media & Content medewerker

Maarten Pluim
Succesmanager

Marloes Zwagerman
Succesmanager

Thymo Kastein
Succesmanager

Locatie

AFAS Theater Leusden
Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden

  •  De eerste AFAS Open in ons nieuwe AFAS Theater
  •  Gratis parkeren
  •  > 100 laadplekken voor elektrische auto's

> Zo kom je er met het OV of de auto

Veelgestelde vragen

 

Wat is de AFAS Open?

Op de AFAS Open presenteren we de nieuwe functionaliteit in de nieuwe update van Profit, Profit 21. Daarnaast is er ruimte om kennis te maken met partners van AFAS, de medewerkers van AFAS en natuurlijk elkaar. We zorgen voor een volledige verzorgde dag waarop jij weer helemaal op de hoogte wordt gebracht.

Waarom is dit een live evenement?

De afgelopen 2 jaar heeft de dienstverlening van AFAS grotendeels online plaatsgevonden. Juist daarom willen we deze dag live in Leusden met elkaar beleven.

Kan ik er online bij zijn?

De AFAS Open is een live evenement, maar alle sessies worden opgenomen. Na het evenement kun je de sessies online terugkijken.

Kan ik de sessies terugkijken?

Ja, de sessies worden opgenomen en zijn na de AFAS Open online terug te kijken.

Komen er ook weer video’s van de nieuwe functionaliteit?

Ja, de video’s zoals je die bij de afgelopen updates hebt ontvangen worden nu ook weer gemaakt en na de AFAS Open beschikbaar gesteld.

Moet ik me inschrijven voor de deelsessies?

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de deelsessies. We raden je wel aan om voor jezelf alvast een keuze te maken zodat je weet wat je te wachten staat.

Naar welke AFAS Open moet ik gaan?

  • Op de AFAS Open HRM & Payroll wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom HRM & Payroll. Ook de functionaliteit voor de flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld HR directeuren, HR managers, salarisadministrateurs en HR medewerkers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar alleen met HRM & Payroll gewerkt wordt is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open ERP wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom Financieel, Ordermanagement, Abonnementen en Projecten. We zullen ook HRM & Payroll in vogelvlucht behandelen. Daarnaast komt ook de functionaliteit voor de bouw- en flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld financieel directeuren, financieel managers, controllers, inkopers en projectmanagers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar Profit breder ingezet wordt dan alleen HRM & Payroll is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open Accountancy wordt alle nieuwe functionaliteit gedeeld die relevant is voor organisaties die Fiscaal gebruiken.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan de AFAS Open?

Deelname aan de AFAS Open is kosteloos. We rekenen dan wel op je komst. We reserveren een plek, bereiden ons goed voor en zorgen voor de catering. Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Hoe kan ik me afmelden voor de AFAS Open?

Je kunt jezelf afmelden via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag door te mailen naar marketing@afas.nl.

Zien we je in Leusden?

AFAS Open ERP

ERP

LIVE IN LEUSDEN