ACCOUNTANCY

LIVE IN LEUSDEN

 

Live in Leusden

Ontdek Profit 21

 

Profit 21 zit weer boordevol nieuwe functionaliteit. En jij kan als eerste op de hoogte zijn! Tijdens de AFAS Open 2022 vertellen onze productmanagers je alles over de nieuwe functionaliteit van AFAS Profit. Hier moet je bij zijn als AFAS-klant.

Waarom moet ik bij de AFAS Open zijn?

De AFAS Open is hét jaarlijks terugkerende evenement waarin AFAS de grote update van dit kalenderjaar presenteert. Niet alleen ben je als eerste op de hoogte wat je met Profit 21 kan, ook staan tal van AFAS-medewerkers en partners voor je klaar om je vragen te beantwoorden. En niet te vergeten: 5.000 vakgenoten waren er vorig jaar ook bij.

Schrijf je direct in!

  AFAS Theater Leusden    Vrijdag 17 juni    09:00 tot 16:30 uur

 

Programma

  09:00 - 10:00 uurOntvangst
  10:00 - 10:45 uur

Welkom terug op de AFAS Open!

Bas van der Veldt (CEO)

  10:45 - 11:30 uur

Algemene en fiscale nieuwe functionaliteit in Profit 21

Mohamed Amri (Manager Productmanagement)

  11:30 - 12:00 uur

Verrassing!

Houden we nog even geheim

  12:00 - 13:00 uur

Lunch

  13:00 - 14:00 uur

Alles over SB+

Mohamed Amri (Manager Productmanagement)

  15:25 - 16:30 uur

Afsluitende borrel

Deelsessies

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de deelsessies. We raden je wel aan om voor jezelf alvast een keuze te maken zodat je weet wat je te wachten staat.

Nieuw in Financieel

Mohamed el Abdouni

 

Alles over de nieuwste functionaliteit in Financieel!

Grip op je CRM

Bart Grootveld

 

Een effectief CRM systeem vereist een goede inrichting. Bart laat je in deze sessie zien hoe je al je contacten via InSite op een goede manier inzichtelijk kunt maken, hoe je met je klanten en andere relaties kunt communiceren en welke nieuwe functionaliteit er is toegevoegd.

De kracht van fiscale rapportages

Tamara Rittersma

 

Tamara vertelt je alles over wat fiscale rapportages jou kunnen brengen.

Nieuw in HRM

Nieke Dorland

 

Alles over de nieuwste functionaliteit in HRM!

Uren boeken: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

Kevin Voges

 

In deze sessie geeft Kevin je een overzicht van alle mogelijkheden om uren te boeken in AFAS met als nieuwe functionaliteit Matrix boeken.

De sprekers

Bas van der Veldt
CEO

Mohamed Amri
Manager Productmanagement

Mohamed El Abdouni
Productmanager

Bart Grootveld
Productmanager

Nieke Dorland
Productmanager

Kevin Voges
Productmanager

Tamara Rittersma
Media & Content medewerker

Locatie

AFAS Theater Leusden
Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden

  •  De eerste AFAS Open in ons nieuwe AFAS Theater
  •  Gratis parkeren
  •  Centraal in Nederland

> Zo kom je er met het OV of de auto

Veelgestelde vragen

 

Wat is de AFAS Open?

Op de AFAS Open presenteren we de nieuwe functionaliteit in de nieuwe update van Profit, Profit 21. Daarnaast is er ruimte om kennis te maken met partners van AFAS, de medewerkers van AFAS en natuurlijk elkaar. We zorgen voor een volledige verzorgde dag waarop jij weer helemaal op de hoogte wordt gebracht.

Waarom is dit een live evenement?

De afgelopen 2 jaar heeft de dienstverlening van AFAS grotendeels online plaatsgevonden. Juist daarom willen we deze dag live in Leusden met elkaar beleven.

Kan ik er online bij zijn?

De AFAS Open is een live evenement, maar alle sessies worden opgenomen. Na het evenement kun je de sessies online terugkijken.

Kan ik de sessies terugkijken?

Ja, de sessies worden opgenomen en zijn na de AFAS Open online terug te kijken.

Komen er ook weer video’s van de nieuwe functionaliteit?

Ja, de video’s zoals je die bij de afgelopen updates hebt ontvangen worden nu ook weer gemaakt en na de AFAS Open beschikbaar gesteld.

Moet ik me inschrijven voor de deelsessies?

Je hoeft je vooraf niet in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de deelsessies. We raden je wel aan om voor jezelf alvast een keuze te maken zodat je weet wat je te wachten staat.

Naar welke AFAS Open moet ik gaan?

  • Op de AFAS Open HRM & Payroll wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom HRM & Payroll. Ook de functionaliteit voor de flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld HR directeuren, HR managers, salarisadministrateurs en HR medewerkers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar alleen met HRM & Payroll gewerkt wordt is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open ERP wordt alle algemene nieuwe functionaliteit gedeeld en alle nieuwe functionaliteit rondom Financieel, Ordermanagement, Abonnementen en Projecten. We zullen ook HRM & Payroll in vogelvlucht behandelen. Daarnaast komt ook de functionaliteit voor de bouw- en flexbranche komt aan bod.
    Deze dag is interessant voor bijvoorbeeld financieel directeuren, financieel managers, controllers, inkopers en projectmanagers. Ook voor applicatiebeheerders bij een organisatie waar Profit breder ingezet wordt dan alleen HRM & Payroll is deze dag interessant.
  • Op de AFAS Open Accountancy wordt alle nieuwe functionaliteit gedeeld die relevant is voor organisaties die Fiscaal gebruiken.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan de AFAS Open?

Deelname aan de AFAS Open is kosteloos. We rekenen dan wel op je komst. We reserveren een plek, bereiden ons goed voor en zorgen voor de catering. Heb je je ingeschreven, maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Hoe kan ik me afmelden voor de AFAS Open?

Je kunt jezelf afmelden via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag door te mailen naar marketing@afas.nl.

Zien we je in Leusden?

AFAS Open Accountancy

ACCOUNTANCY

LIVE IN LEUSDEN