AFAS Foundation Challenge

 

Verschillende data
09:30 (inloop)
10:00 start

16:30 verwacht einde

 

AFAS Software
Inspiratielaan 1, Leusden

 

Kosteloos

 

 

 

AFAS Foundation Challenge

Een kijkje in de keuken bij de challenge

Wij gaan als AFAS Foundation graag een relatie aan met aanvragende stichtingen. Elkaar ontmoeten vinden wij dus ook extreem belangrijk. Om een aanvraag goed te beoordelen en een stichting te leren kennen zetten wij AFAS Foundation Challenge dagen in. Op basis van het ingestuurde project worden stichtingen uitgenodigd en in een korte pitch van tien minuten krijgen zij de kans om ons mee te nemen naar hun droom. Zit het plan goed in elkaar, staan ze in de startblokken om aan de slag te gaan en kunnen ze het bestuur van de AFAS Foundation overtuigen dat wij de juiste partner zijn? Dan gaan wij graag een mooie relatie aan. 

Wil je eens een AFAS Foundation Challenge bijwonen? Dat kan! Iedereen is welkom. Wel is het belangrijk dat wij weten hoeveel gasten we kunnen verwachten zodat er genoeg broodjes zijn tijdens de lunch. Schrijf niet alleen je gasten in, maar ook jezelf! 

Sfeerimpressie AFAS Foundation Challenge
 

Inschrijven

Meld jezelf en je gasten gratis aan door in onderstaande regel op de datum van het event te klikken. Jouw gasten kunnen zichzelf ook inschrijven. Stuur dan deze link door naar jouw gasten.

Project insturen

De AFAS Foundation wil dit jaar zoveel mogelijk mooie initiatieven ondersteunen. Ben je van plan om zelf de wereld een stukje mooier te gaan maken? Hier lees je meer informatie over het zelf indienen van een project!
 

Programma


09.30 - 10.00 uur
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers

10:00 - 12:00 uur
Welkom door de AFAS Foundation & start presentaties door de stichtingen

12:00 - 13:00 uur
Netwerklunch

13.00 - 15.00 uur
Vervolg presentaties en bekendmaking met afsluitende borrel

16:30 uur 
Verwacht einde

Schrijf je in!

Locatie

 

We rekenen op je komst

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor dit evenement maar kun je toch niet meer komen? Meld jezelf tijdig af via de klantportal. Heb je geen portaltoegang? Stuur dan een e-mail naar marketing@afas.nl. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? Neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.