AFAS Partnernetwerk

Het AFAS Partnernetwerk staat voor je klaar om jouw automatisering naar een hoger niveau te brengen.

Over het partnernetwerk

Partner of expert worden

Het AFAS Partner- en Expertnetwerk


AFAS heeft veel partners met wie we intensief samenwerken. Dit kunnen software- of hardware partners zijn, maar ook dienstverlenende partners en experts.

De visie van AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de juiste partner haal je, in combinatie met de software van AFAS, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Uitgangspunt: een minimale administratievelastendruk met een hogere kwaliteit en een plezierige werkomgeving! AFAS maakt geen gebruik van resellers of dealers.

Dienstverlenende partners

Dienstverlenende partners zijn organisaties die je helpen het maximale uit de software te halen. Ze helpen je met optimalisatie, maar bijvoorbeeld ook met de salarisverwerking.

AFAS Experts

AFAS Experts zijn gecertificeerde individuen die je helpen met de optimalisatie van onze software. Zij worden jaarlijks getoetst op hun kennis van de software.

Implementatiepartners

Implementatiepartners zijn gecertificeerde organisaties met uitgebreide kennis van AFAS om de software te implementeren. AFAS werkt intensief samen met deze implementatiepartners.

 

Koppelpartners

Koppelpartners helpen je om je favoriete softwareprogramma's te koppelen met onze software. Deze koppelingen zijn uitvoerig getest op zowel veiligheid als de werking ervan.

 

Alle partners & experts uit het AFAS Partnernetwerk vind je op partner.afas.nl

 

Advies voor jouw situatie


Bedrijfssoftware kiezen doe je vast niet dagelijks. Je wil daarom een weloverwogen keuze maken voor de toekomst van jouw organisatie. We wisselen daarom ook graag met je van gedachte de beste oplossing voor jouw situatie. Dit kan zowel persoonlijk, telefonisch als via de chat.

Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!

 

 


Of bel ons op: 033 - 43 43 883