AFAS Experts

Met de juiste AFAS Expert haal je, in combinatie met de software van AFAS, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen.
Het AFAS Expertnetwerk


AFAS heeft veel experts met wie we intensief samenwerken. Een AFAS Expert is een individu met veel kennis over de software van AFAS. Hij of zij wordt ieder jaar getoetst door AFAS op zijn of haar kennis van de software van AFAS.

De visie van AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de juiste AFAS Expert haal je, in combinatie met de software van AFAS, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Uitgangspunt: een minimale administratieve lastendruk met een hogere kwaliteit en een plezierige werkomgeving! AFAS maakt geen gebruik van resellers of dealers.


Waar kun je een AFAS Expert voor inschakelen?

  • Accountant
  • Advies
  • Applicatiebeheer / optimalisatie
  • Financiële administratie
  • Koppelingen
  • Projectmanagement
  • Salarisverwerking


AFAS Software gecertificeerde expert


AFAS Expert worden

Succesvol samenwerken met klanten en medewerkers van AFAS is voor AFAS Experts van groot belang. Wij vinden dat een kwalitatieve samenwerking gebaseerd is op inhoud, kennis, visie, houding en gedrag. Daarom investeren wij graag in een Expertnetwerk waar deze elementen in samenkomen en een belangrijke rol spelen.

Bestaande Expert? Log in op partner.afas.nl.11.000 organisaties uit allerlei branches werken al met AFAS. Meer dan 50 organisaties delen graag hun verhaal. Van hun zoektocht, de uitdaging, tot hun keuze voor AFAS.


Advies voor jouw situatie


Bedrijfssoftware kiezen doe je vast niet dagelijks. Je wil daarom een weloverwogen keuze maken voor de toekomst van jouw organisatie. We wisselen daarom ook graag met je van gedachte de beste oplossing voor jouw situatie. Dit kan zowel persoonlijk, telefonisch als via de chat.


Meer weten over onze software?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak