Retail 

 Informatie bij elkaar brengen 


Je klant altijd centraal

Je klant altijd centraal

Welk kanaal je klant ook gebruikt, de klantbeleving moet overal op elkaar zijn afgestemd. Computer, mobiel of in de winkel. Alles is met elkaar geïntegreerd. Zo kan jij je klant echt centraal stellen.

Informatie bij elkaar brengen

Informatie bij elkaar brengen

Meerdere kanalen, meerdere webshops, het zorgt ook allemaal voor verschillende inzichten. Met één ERP-pakket heb je centrale afhandeling. Interactieve dashboards geven je inzicht in elk proces.

Nooit meer nee verkopen

Nooit meer "nee" verkopen

De voorraden zijn altijd en overal van elk kanaal inzichtelijk. Je hebt één centrale afhandeling van je orders. Zo hoef je nooit meer nee te verkopen en kan je de voorraad optimaliseren.

Meer weten over onze software voor retail?


Retail en E-tail

AFAS en partners werken samen


Meer efficiëntie in het magazijn, een e-commerce platform dat je in staat stelt om via een webshop, iPad/iPhone en scanners orders te synchroniseren met een krachtig ERP-systeem. Zowel B2B als B2C met als mogelijkheid om een magazijnbeheersysteem in te zetten. Altijd en overal inzicht in de stand van zaken en grip op al je processen vanwege volledige integratie en interactieve dashboards. In je webshop en in een fysieke winkel. De software stelt jou in staat om je klanten echt centraal te stellen. 

Dat is wat de samenwerking je biedt.
Meer weten over de specifieke partners en hun oplossingen?

De grootste pluspunten op een rijtje

POS en order app

POS en order app

De order app geeft je zowel online als offline mogelijkheden om verkooporders en -offertes te registreren. Eventueel met barcode scanner. De POS app gebruik je in je winkels als kassasysteem. Beide apps maken gebruik van de data uit het ERP-systeem.

Alle gegevens in één systeem

Alle gegevens in één systeem

De integratie tussen de verschillende onderdelen, voorraad, financiële boekhouding, orders vanuit winkels, HRM, planning en offline en online activiteiten zorgt ervoor dat je tot wel 40% van je tijd bespaart op administratieve rompslomp. Geen dubbele vastlegging en minimale foutkans.

WMS

WMS 

Het magazijnbeheersysteem stelt je in staat om op efficiënte wijze klanten te bedienen en grip te houden op processen in je magazijn. Dit reduceert je kosten, verlaagt de werkdruk in je magazijn en levert een flinke tijdswinst op. 

Optimaal voorraadbeheer

Optimaal voorraadbeheer

Wat je op je plank hebt liggen wil je altijd en overal inzichtelijk hebben. Daarnaast wil je ervoor zorgen dat jouw klant nooit mis grijpt. Daarom hebben medewerkers in winkels altijd inzichtelijk wat de voorraden zijn. Ook worden populaire artikelen automatisch bijgevuld.

De voordelen voor jouw onderneming bekijken en klantverhalen lezen?

Marijke de VriesSnelle implementatie!


"Volgens mij is er geen bedrijf dat zo goed heeft samengewerkt aan het invullen van onze processen en het realiseren van het systeem binnen zo'n korte periode."

- Marijke de Vries, Communicatieadviseur 
Avalex


Omnichannel

Jouw klanten centraal

Dat de verkoop van je product inmiddels via verschillende kanalen gaat is niets nieuws meer. De klantreis en de afstemming tussen deze kanalen wordt wel steeds belangrijker. Jouw (potentiële) klant komt op verschillende momenten in aanraking met jouw merk en jouw producten. Je wilt er dus voor zorgen dat ongeacht het kanaal waarmee je klant in contact komt de ervaring en de beleving hetzelfde is en blijft. 

Door de gehele klantreis te borgen binnen een overkoepelend systeem zorg je ervoor dat jouw klant altijd centraal staat en een optimale beleving heeft. Daarnaast zijn je operationele- en administratieve processen geïntegreerd in één systeem waardoor je eigen werk ook een stuk overzichtelijker wordt.

De software voor retail bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

  • Financiële administratie
  • Voorraadoptimalisatie
  • Interactieve dashboards
  • Multishop
  • Personeelsadministratie en salarisverwerking
  • POS en order app (Point of Sale)
  • WMS (Warehouse Management Systeem)
  • Centrale inkoop en verkoop

Meer retailverhalen

Laat je inspireren door onze gebruikersMeer weten over software voor retail?

Maak een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883