Eén complete ERP-oplossing voor HR, de salarisadministratie en Finance met AFAS Software

Breng je boekhouding, HR en salarisadministratie samen in de software van AFAS. AFAS wordt de basis voor alle bedrijfsprocessen van jouw horecaonderneming!

 

 

 

 

Eén pakket om al jouw processen in vast te leggen

Software is essentieel voor iedere horecaonderneming. Je bespaart niet alleen kosten door moeizame, handmatige processen in software te borgen. Een goed ERP-systeem zorgt er ook voor dat jij de administratieve processen beperkt. De tijd die je terugverdient zet je in voor belangrijke zaken, namelijk voor je hotelgasten, restaurantbezoekers, gasten, medewerkers en leveranciers!

Met de ERP-software van AFAS heb je een compleet pakket in handen. De software is ook af te nemen met enkel HRM & Payroll.

Wat levert dat op?

 • Betrouwbare data uit één database
 • Actueel inzicht in hoe jouw horecaonderneming ervoor staat
 • Grip op wetgeving zoals de AVG en een actuele cao

 

Jouw horecaonderneming beter laten ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 
 

 

Jouw horecaonderneming beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

 

Meer dan 14.000 organisaties werken al met AFAS

Waaronder deze hotels en daar zijn we heel trots op!

"Dankzij AFAS hebben we de administratie altijd op één plek beschikbaar"

Robbert Swart - General Manager

 

Een bewezen ERP-oplossing

Afgestemd op jouw horecaonderneming

Kijk je met ons mee?

Salarisadministratie

Een juist berekend loon op tijd uitbetaald

 

Als je alles goed in het systeem zet, wordt de salarisverwerking makkelijker na je HR-werk. Het systeem doet meer dan 130 controles. Zo zijn er bijna geen fouten in het uitbetalen van de salarissen en hoef je minder tijd te besteden aan het controleren hiervan.

PS: Wist je dat maandelijks 3,2 mln. Nederlanders hun loonstrook via de salarisadministratie software van AFAS ontvangen?

HRM

Medewerkers & managers regelen heel veel zelf

 

Met HRM automatiseer je de administratieve HR-werkzaamheden, betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties. Ook krijg je een totaalbeeld van jouw organisatie dankzij de tientallen HR-dashboards.

Gebruik de Employee Self Service & Management Self Service altijd en overal online, in plaats van te wachten op de HR-afdeling. Open het via het internet of de AFAS Pocket app. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten in de administratie.

De software in de praktijk zien?

Maak een afspraak.

 

Jouw horecaonderneming beter laten ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 
 

 

Jouw horecaonderneming beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

 

"Wij zijn cateraar, geen software-ontwikkelaar. Dus zijn we op zoek gegaan naar de beste software in de markt. Zodat we daarmee processen zoveel mogelijk om applicaties heen konden bouwen, om de kloof daartussen zo klein mogelijk te houden. We kenden AFAS al en na een verdere verkenning kwam dat systeem als beste uit de bus."

Tom van der Laan - Demand Manager

 

AFAS als financiële basis

De boekhouding komt samen in AFAS


Breng je boekhouding naar een hoger niveau met AFAS financieel. Alle financiële processen komen uiteindelijk samen in het ERP-systeem van AFAS. Of het nu gaat om hotelreserveringen, de verwerking van je kassasysteem, facturen of de salarisadministratie. Door deze vanuit één systeem te regisseren krijg je een compleet overzicht van hoe je ervoor staat.

 • Het systeem controleert je boekhouding met ruim 100 audits
 • Automatiseer je facturatieproces met E-factureren
 • Je weet altijd hoe je organisatie ervoor staat met dashboards
 • Integratie met CRM zorgt voor één compleet dossier

CRM is de basis voor alle vastlegging

CRM is meer dan een kaartenbak!


In CRM leg je naast alle relaties nog veel meer zaken vast. Sterker nog, het is de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van je zakelijke relaties, alle communicatie met je relaties is centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met de KvK houd je de belangrijkste bedrijfsgegevens ook makkelijk actueel.

Ook de financiële administratie profiteert van de eenmalige vastlegging. Hierdoor heb je altijd de juiste gegevens te pakken en is ook direct in het dossier het betaalgedrag van je klanten inzichtelijk.

Koppel je favoriete software aan AFAS

Met AFAS als bron voor al je data

 

Om de automatisering van de werkprocessen nog verder te optimaliseren kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS. Zo kunnen we operationele werkprocessen naadloos laten aansluiten op de secundaire processen. Koppel bijvoorbeeld systemen voor je kassa of hotelreserveringen, maar ook personeelsplanning software met AFAS.

Vind de juiste AFAS Partner op Partner.AFAS.nl

Maak je klaar voor het hotel van de toekomst

‘In het hotel van de toekomst weet je precies wat je gast wil en verwacht’. Logisch dus dat het gastprofiel centraal stond tijdens Hotel van de Toekomst, op 14 november 2023 in het AFAS Theater. De belangrijkste lessen van deze dag? Die zie je terug in onderstaande video!

Weet jij hoe jouw horecaonderneming er vandaag voor staat?

Inzicht met interactieve dashboards

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je er vandaag de dag voorstaat. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je financiële situatie en alles wat je moet weten over je medewerkers. Met meer dan 100 standaard dashboards krijg je direct inzicht in hoe je organisatie ervoor staat. Business Intelligence staat klaar voor gebruik in de software van AFAS. Zonder meerkosten!

Een greep uit de standaard beschikbare dashboards

 • Abonnementen
 • Dossier (vertrouwelijk)
 • Forecast
 • Loonkosten
 • Medewerker bezetting
 • Vaste activa
 • Winst en verlies

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Iedereen regelt alles eenvoudig zelf

Met de AFAS Pocket app

 

Razendsnel je verlof boeken of even een declaratie insturen terwijl je in de trein zit. Met de AFAS Pocket app heb je altijd inzicht in de belangrijkste zaken voor jou als medewerker. En je regelt de belangrijkste HR-zaken helemaal zelf.

Met de Pocket app van AFAS heb je altijd en overal toegang tot je CRM, verlof, verzuim, uren boeken én je openstaande taken. AFAS Pocket is een standaard onderdeel van de software. Ook geen meerkosten dus!

Laat je inspireren door experts uit het vakgebied

Leisure magazine

Het magazine zit boordevol tips van experts op het gebied uit de vrijetijdssector. Daarnaast vind je mooie verhalen over, van én met organisaties uit de leisure branche. Laat je inspireren in deze speciale editie!

Je haalt branchekennis in huis

 

Met onze ERP-software voor hotels & horecagelegenheid haal je niet alleen een automatiseringstool in huis, maar ook specifieke branchekennis met betrekking tot je cao, het werken met vrijwilligers, specifieke CRM-inrichting in relatie tot fondsenwerving en vriendenbijdragen, abonnementfacturering, eventplanning, subsidie control en begroting & administratie.

Op deze manier zet jij je kosten efficiënt in en maximaliseer je jouw opbrengsten. Door bedrijfsmatiger te werk te gaan benut je de kansen van automatisering. Handmatig administratief werk neemt af en de kwaliteit en beschikbaarheid van stuurinformatie neemt toe. Klinkt goed, toch?

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Of bel ons op 033 - 43 43 883