Afvalverwerkende industrie 

 Een totaaloplossing voor meer efficiëntie 


Geïntegreerd werken

Geïntegreerd werken

Al je secundaire processen leg je vast in één geïntegreerde oplossing. Denk hierbij aan je financiële administratie, maar ook aan de salarisverwerking en alle HR-processen. Al je relaties sla je op in het geïntegreerde CRM-systeem.

Digitaal werken

Alles digitaal

Werken gaat volledig digitaal. Zo voorkom je dubbele invoer, gebruik je minder papier en creëer je relevante en actuele stuurinformatie. Met honderden standaard rapportages en dashboards weet jij altijd hoe jouw organisatie ervoor staat.

Kant en klare koppelingen

Kant-en-klare koppelingen

De operationele processen leg je vast in de software van PieterBas Automatisering. Door een standaard en gecertificeerde koppelingen met de software van Pieterbas zorg je voor enkelvoudige vastlegging en een 
kleine foutmarge.

Meer weten over onze software voor de afvalindustrie?


Waste Insight 

Automatisering voor de afvalbranche


AFAS Software werkt nauw samen met PieterBas Automatisering. Samen brengen we kennis en ervaring samen wat resulteert in één complete totaaloplossing voor organisaties die zich bezig houden met afvalinzameling, recycling en verwerking: Waste Insight. Denk hierbij aan container- en ordermanagement, planning, wegen en digitale uitwisseling met de voertuigen. Maar ook de boekhouding, personeelsadministratie en salarisverwerking.

Deze samenwerking leidt voor de afvalverwerkende industrie tot substantiële kostenbesparing, betere managementinformatie en optimalisatie van werkprocessen. Meer weten? Kijk op www.waste-insight.nl.


De grootste pluspunten op een rijtje

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

De facturen (inclusief PDF) komen over vanuit de software van PieterBas Automatisering en worden automatisch aangemaakt in onze software. Vanuit daar voer je vervolgens strak debiteurenbeheer. Zo heb je inzicht in de ouderdom van facturen en maak je digitale aanmaningen. Daarnaast kan je belacties starten en betaalafspraken met klanten vastleggen.

Verschillende BV's

Verschillende BV's

Heb je verschillende BV's? Dan wil je dit apart vastleggen maar wel makkelijk kunnen samenvoegen. Daarom heb je meerdere administraties in één omgeving. Zo richt je alle processen eenmalig in voor alle administraties. Rekening-courant boekingen worden zo snel en eenvoudig en heb je de mogelijkheid om de administraties met één druk op de knop te consolideren.

Altijd en overal inzicht!

Altijd & overal inzicht

Met de interactieve dashboards heb je altijd inzicht en maximale controle over jouw processen. Dit geldt niet alleen voor je orderprocessen maar voor de hele organisatie. Er zijn standaard ruim 200 dashboards uitgeleverd. Hiermee heb je de mogelijkheid om cruciale gegevens snel te herleiden tot praktische en nuttige informatie. Zo manage jij de uitkomst, in plaats van achteraf bij te sturen.

Sollicitant Self Service

Sollicitant Self Service

Potentiële medewerkers gaan via jouw eigen portalsite solliciteren. Hierin kunnen zij alle informatie en communicatie vinden rondom hun eigen sollicitatie. Aan de achterkant is het hele werving- en selectieproces geautomatiseerd. Alles wordt gestuurd door middel van workflows waardoor de HR-afdeling veel minder belast wordt met administratieve werkzaamheden rondom het sollicitatieproces.

Meer informatie over alle voordelen?

Sandra Glorie - GP GrootHet juiste gereedschap


"Wat ik een groot voordeel vind: met de software kun je heel veel zelf doen. Het inrichten van software in het geval van een bedrijfsovername is iets wat we als organisatie grotendeels zelfstandig uitvoeren"

- Sandra Glorie, GP Groot

Lees het hele artikel

De software bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • Cursusmanagement
 • Sollicitant Self Service
 • Debiteurenbeheer
 • Outlook e-mail koppeling
 • Wet- en regelgeving
 • Projectadministratie
 • Personeels- en salarisadminstratie
 • Intranet en websitemodules (InSite & OutSite)
 • Interactieve dashboards
 • Digitale dossiervorming
 • Optimaal relatiebeheer (CRM)

Avalex

Over de samenwerking tussen PietsBas Automatisering en AFAS

Meer klantverhalen

Laat je inspireren door onze gebruikers


Meer weten over de software?

Maak een afspraak!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800