Auteur: Gerard Nijboer

De nieuwe AFAS Pocket app geeft je altijd en overal het juiste inzicht

Of je nou thuis, op kantoor of onderweg bent, inzicht en grip op je persoonlijke administratie geeft je de mogelijkheid je werk zo goed mogelijk te doen. Met de volledig vernieuwde AFAS Pocket app voor Android en iOS heb je de kracht van een geïntegreerd ERP-systeem op broekzakformaat. Het helpt je om relevante informatie op het juiste moment inzichtelijk te maken en taken snel en eenvoudig uit te voeren. De app staat nu in de App Stores van Apple en Google en na wat eenvoudige inrichting kan je de app uitrollen binnen jouw organisatie.
Self Service op Businessclass niveau

Je smartphone is – naast je elektronische tandenborstel – misschien wel het meest persoonlijke apparaat dat je bezit. Er staan apps op die jij leuk vindt, het staat boordevol gezellige en gênante foto’s van jouw leefomgeving, en als je op Play drukt hoor je jouw favoriete muziek. Logisch dus om jouw administratie ook in een self service jasje op je smartphone aan te bieden. Voordat je bij de klant wegrijdt zijn je uren al geboekt, je verlof vraag je aan vanaf het terras in de zon, je brandstofdeclaratie dien je in vanaf het tankstation en jezelf ziek melden doe je met een druk op de knop vanuit je bed. Wat leven we toch in een mooie tijd!

Relatiebeheer op broekzakformaat

Ongetwijfeld staat het CRM-bestand van jouw organisatie boordevol relevante en belangrijke informatie over prospects, klanten, leveranciers en andere zakenrelaties. Hoe fijn zou het zijn om dat inzicht overal en altijd op je schermpje te kunnen toveren? De nieuwe AFAS Pocket app toont organisaties, personen en hun onderlinge relaties live uit jouw gegevens in AFAS Profit CRM. Op die manier vind je in no-time het adres, telefoonnummer of e-mailadres van je contacten. Maar nóg handiger is inzicht in het dossier van je zakenrelaties, waarmee je nog even snel kunt controleren wat er bij je klant speelt voordat je binnen stapt.

Taken en signalen binnen handbereik

Door te werken met workflows krijgt jouw organisatie meer grip op bedrijfsprocessen en kan je onnodig werk laten verdampen. Met deze mobiele werkverdamper kan je ook in de wachtkamer bij de tandarts taken afhandelen of delegeren, zonder dat je daarvoor je computer hoeft op te starten. En doordat automatisch gegenereerde signalen nu ook je mobiele telefoon bereiken, weet je altijd wat er speelt bij jou op de afdeling.

Modules in- en uitschakelen

We begrijpen dat het niet altijd wenselijk is om alle functionaliteit in een keer te ontsluiten voor jouw gebruikers. Daarom is het met de nieuwe AFAS Pocket app mogelijk om modules in- en uit te schakelen, bijvoorbeeld omdat jouw organisatie alleen telefonische ziekmeldingen accepteert. Daarnaast luistert de applicatie naar gegevensautorisatie op bijvoorbeeld contacten, dossieritems of projecten. Met een paar simpele stappen doorloop je de inrichting voor de app, waarna de gehele organisatie er mee aan de slag kan.

Uit eigen ervaring weet ik dat het gebruik van de app je werk een stuk makkelijker en leuker maakt. Het is met afstand de meest favoriete applicatie op mijn iPhone, en bepaald niet alleen tijdens kantooruren. En weet je wat het mooiste van alles is? Je kunt de app nu gratis downloaden uit de iTunes App Store en de Google Play Store!

Meer weten? Lees hier alles over de AFAS Pocket App.

Meer lezen?