AFAS Partner- en Expertnetwerk

AFAS heeft veel partners met wie we intensief samenwerken. Dit kunnen software- of hardware partners zijn, maar ook dienstverlenende partners. De visie van AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de juiste partner haal je  in combinatie met de software van AFAS het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Uitgangspunt: een minimale administratieve lastendruk met een hogere kwaliteit en een plezierige werkomgeving! AFAS maakt geen gebruik van resellers of dealers.


Productpartners

Software- en/of hardware koppelingen dragen zorg voor geïntegreerde oplossingen met de software van AFAS. Denk hierbij aan o.a. tijdregistratiesystemen, scanoplossingen, webshops en portalen en telefonie integratie. Alle koppelingen en bijbehorende partners van AFAS staan op de AFAS Partner website.

Dienstverlenende partners en AFAS Experts

AFAS Experts zijn dienstverleners die diensten hebben afgestemd op de software van AFAS. Denk hierbij aan het overnemen van jouw salarisverwerking of administratieve/financiële activiteiten gerelateerd aan de software van AFAS. Alle dienstverlenende partners van AFAS staan op de AFAS Expert website.

Certificering van koppelingen en Experts

Gecertificeerde partners zijn specialist op hun eigen vakgebied en hebben veel kennis van de AFAS organisatie en de software van AFAS. Jaarlijks wordt het predicaat 'gecertificeerde' koppeling vernieuwd als de partner of Expert en de eventuele softwarekoppeling aan verschillende kwaliteitscriteria voldoet. AFAS en de gecertificeerde partners staan op deze manier garant voor een perfect op elkaar afgestemde dienst of product.

Gold Partners

Dit zijn gecertificeerde partners of Experts die AFAS versterken met marketingactiviteiten. Hierdoor is er sprake van een nog intensievere samenwerking en aansluiting op de behoeften van onze gezamenlijke klanten.