AFAS Partner- en Expertnetwerk

AFAS heeft veel partners met wie we intensief samenwerken. Dit kunnen software- of hardware partners zijn, maar ook dienstverlenende partners. De visie van AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de juiste partner haal je  in combinatie met de software van AFAS het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Uitgangspunt: een minimale administratieve lastendruk met een hogere kwaliteit en een plezierige werkomgeving! AFAS maakt geen gebruik van resellers of dealers.


Het AFAS Partnernetwerk kent 4 typen partners. Productpartners en koppelingen, dienstverlenende partners en experts. Ben je benieuwd naar alle partners van AFAS? Ga dan naar www.afaspartner.nl. Wil je meer weten over het partnernetwerk lees dan verder.

Productpartners

Software- en/of hardware koppelingen dragen zorg voor geïntegreerde oplossingen met de software van AFAS. Denk hierbij aan o.a. tijdregistratiesystemen, scanoplossingen, webshops en portalen en telefonie integratie. Alle koppelingen en bijbehorende partners van AFAS staan op de AFAS Partner website.

Dienstverlenende partners en AFAS Experts

AFAS Experts zijn dienstverleners die diensten hebben afgestemd op de software van AFAS. Denk hierbij aan het overnemen van jouw salarisverwerking of administratieve/financiële activiteiten gerelateerd aan de software van AFAS. Alle dienstverlenende partners van AFAS staan op de AFAS Expert website.

Gecertificeerde Experts en  geregistreerde Koppelingen

Geregistreerde partners zijn specialist op hun eigen vakgebied en hebben veel kennis van de AFAS organisatie en de software van AFAS. AFAS biedt hier verschillende faciliteiten (zoals testfaciliteiten) waardoor er kwalitatief goede koppelingen gerealiseerd en onderhouden kunnen worden. AFAS en de geregisterde partners staan op deze manier garant voor een perfect op elkaar afgestemde dienst of product.