Juist voor een kleinbedrijf maakt een goed ERP-systeem het verschil

Met AFAS haal je een volledig ERP-systeem voor je kleinbedrijf in huis. We helpen je snel op weg, waardoor jij grote stappen maakt in je digitalisering en automatisering!

 

 

 • 12.074 organisaties werken al met AFAS Software

 

Breng rust en orde in de administratie

Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen. Jouw klanten gelukkig maken met de waarde die jij kunt leveren. Daar komt echter ook een hoop administratieve taken bij kijken waar je niet altijd op zit te wachten. Met onze software zorg je dat de administratie beperkt wordt, zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen!

De software van AFAS biedt één geïntegreerde totaaloplossing voor al je bedrijfsprocessen. We hebben een standaard ontwikkeld waar alvast veel processen in opgenomen zijn. Van een declaratie indienen tot de factuurverwerking. Met de standaardinrichting gebaseerd op de ervaringen van 12.074 klanten start je met een hoogwaardige standaard en zijn veel bedrijfsprocessen alvast voor je geautomatiseerd. Zo kun jij sneller aan de slag en blijven de kosten  voor de overstap naar onze software beperkt.

 •  Eén totaaloplossing met alle functionaliteit voor één vaste prijs
 •  Maandelijks opzegbaar
 •  Veilig werken via de cloud

10 tot maximaal 25 medewerkers? Ontdek ERP Direct!

Snel van start met de software van AFAS, zonder eenmalige investeringen

 
 •  Alles-in-één-bedrag zonder opstartkosten
 •  Binnen 2 weken overstappen met je CRM, boekhouding en projectadministratie
 •  Je krijgt toegang tot de volledige ERP-oplossing van AFAS, geen uitgeklede versie
 

Eén totaaloplossing voor jouw organisatie

Je beschikt over alle functionaliteiten. Geen uitgeklede applicatie dus.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

“Blijven groeien en de klant nog steeds 100% centraal stellen.”

Oscar Alkemade (Directeur / mede-eigenaar)

Aan de slag met de template

We hebben de meest voorkomende bedrijfsprocessen vast ingericht


Jouw bedrijf is uniek, maar toch zijn administratieve processen vaak nagenoeg hetzelfde. Op basis van ervaringen van onze 12.074 klanten hebben we de software zo gemaakt dat deze 'best practice processen' standaard in het ERP-systeem zitten.

Zijn jouw processen toch anders? Geen probleem, want de software is flexibel genoeg om zich aan te passen aan jouw wensen.

 Tot in detailniveau weten wat er in de template zit? Download de brochure!

Ben jij bereid jouw organisatie te veranderen?


Je gaat samen met ons aan de slag om de volledige ERP-oplossing van AFAS in gebruik te nemen. Het doel is dat jij jouw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk gaat inrichten.

Met de template wordt de automatiseringsbehoefte van een kleinbedrijf vrijwel volledig ingevuld. Vanuit AFAS zullen we je in het begin intensief begeleiden. Van een kick-off, inclusief cursussen, inspiratie en direct een stuk implementatie onder leiding van een ervaren AFAS-consultant.

 

Commitment van beide kanten

 

Vanuit AFAS zorgen wij ervoor dat jouw organisatie grote stappen zal maken op het gebied van automatisering van de bedrijfsprocessen. Dit kunnen wij echter niet zonder de eigen inzet van jouw organisatie. De software staat voor 95% voor je klaar, maar voor de laatste 5% hebben we jouw hulp nodig. Denk aan het importeren van jouw klant- en financiële gegevens, het toepassen van jouw huisstijl en natuurlijk jouw bedrijfsspecifieke processen. 

Jouw voordelen

Profiteer als kleinbedrijf van een krachtig ERP-systeem


AFAS-klanten hebben geen omkijken naar systeem- en applicatiebeheer en zijn verzekerd van een dagelijkse back-up van hun data in de cloud. De software is zowel beschikbaar op mobiel, tablet als desktop. Achter de front-end die voor alle medewerkers beschikbaar is, beschik je over een krachtige back-end waarin alle bedrijfsprocessen geborgd zijn.

 • Alle functionaliteiten voor één vast bedrag
 • Dagelijkse back-up
 • Automatische updates
 • Honderden standaard rapportages
 • Inzicht door middel van dashboards
 • Geïntegreerde backoffice
 • App voor mobiel & tablet
 • Veel werk is al voor je gedaan met de template
 • Gratis supportafdeling
 • Uitgebreid Help Center

De visie van AFAS op het automatiseren van bedrijfsprocessen sprak Guyt direct aan. “Tegelijk vroeg ik me af: is onze organisatie niet veel te klein voor zo’n ERP-oplossing.”

Eddy Guyt (Algemeen directeur)

 

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Of bel ons op direct: 033 - 43 43 883