Bankkoppeling

Het handmatig importeren van bankafschriften en het exporteren van betalings- en incassobestanden is overbodig door onze automatische bankkoppelingen.

Transacties automatisch verwerken

 

Een bankkoppeling maakt veel handmatig werk overbodig. Bankafschriften overtikken in de administratie? Betalings- en incassobestanden klaarzetten en exporteren? Waarschijnlijk ben je liever bezig met ondernemen. Om te kijken hoe je kunt groeien. Met een bankkoppeling is het handmatig verwerken of importeren van digitale bankafschriften verleden tijd! In de software van AFAS is kun je gebruikmaken van koppelingen met Rabobank, ING en ABN Amro. 

Je bespaart tijd en de kans op fouten is nihil. Tegelijkertijd heb je dagelijks een actueel inzicht. Saldo- en transactie-informatie worden automatisch aangeboden zodat je precies weet hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

De voordelen van de bankkoppeling

Handmatig invoerwerk verdampt

 

Makkelijker bankieren


AFAS beschikt over koppelingen Rabobank, ING en ABN Amro. Daarmee hoef je dus geen transacties meer uit Internetbankieren te downloaden en in te lezen. Dat bespaart veel gedoe en zakelijk internetbankieren wordt nog makkelijker en leuker.

 

Voorkom fouten


De voordelen van een directe koppeling tussen elektronisch bankieren en boekhouden in de cloud zijn enorm. Het automatisch boeken van de transacties voorkomt fouten, verdampt handmatig invoer werk en de administratie is altijd volledig up-to-date.

Hoe gebruik ik de koppeling?


Alle klanten die met onze cloud-oplossing AFAS Online werken kunnen kosteloos van de verschillende bankkoppelingen gebruik maken. In slechts enkele stappen activeer je de bankkoppeling. Daarna worden transacties dagelijks automatisch in jouw administratie bijgewerkt.

Lees meer over het activeren van de bankkoppeling.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Aangesloten banken

 

 

 

Bankafschriften

Betaal- en incassobestanden

 

Rabobank

 

ING

 

ABN Amro

 

 

Advies op maat nodig? Bel: 033 - 43 43 883