Zo werkt AFAS

De medewerkers maken het bedrijf en daar zijn we trots op! Onder het mom van Inspireert Beter Ondernemen delen we ook graag wat we doen. Daar is Zo werkt AFAS uit ontstaan.

 

Inspireren tot beter ondernemen


AFAS inspireert beter ondernemen. Niet alleen met onze software, maar met name door onze eigen medewerkers en iedereen die aan ons verbonden is. Wij doen zeker niet alles goed, maar denken jou heel goed te kunnen inspireren met alle dingen die we wel gewoon doen. Benieuwd hoe we bij AFAS werken? Lees dan verder!

Een medewerker van AFAS op jouw evenement?

Bij AFAS krijgen onze collega's regelmatig de vraag of zij hun visie en kennis op het gebied van bijvoorbeeld klantgerichtheid, HR of marketing willen delen. Dat doen we maar al te graag! Om dit te structureren en automatiseren (want hé, daar zijn we wel van) hebben we de Sprekerspoule in het leven geroepen. Dit is een poule van AFAS enthousiastelingen die jouw gasten kunnen verrassen met een inspirerende presentatie over verschillende onderwerpen. Om direct de juiste medewerker bij het juiste onderwerp te matchen hebben we ze hieronder voor je op een rijtje gezet.