Vitaliteit

 

Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. We vinden het belangrijk dat AFAS medewerkers goed in hun vel zitten, dat ze gezond leven en dat iedereen een goede balans vindt tussen werk en privé. Zit je goed in je vel? Dan kun je de hele wereld aan! Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid, maar wij vinden het belangrijk om er voor onze medewerkers te zijn en hun gezondheid te stimuleren. 

In ons restaurant werken we alleen met biologische en ecologische producten. Fruit is gratis en vind je terug op elke verdieping in het pand. Net zoals de versgeperste jus d’orange en de verse muntthee.

Fysiek

Lichamelijke inspanning geeft energie. En met een beroep waarin we het merendeel van de dag zitten, is beweging belangrijk. Vandaar dus ook die stabureaus! Maak daarnaast een ommetje tijdens de lunchpauze, neem de trap in plaats van de lift en haal zelf je kop koffie in de pantry.

Daarnaast maak je gratis gebruik van de PROFITness-ruimte. Wanneer het pand open is kun je van deze faciliteiten gebruik maken. Voor de maandelijkse Yoga-sessies kun je jezelf inschrijven via het interne opleidingsaanbod. Met enige regelmaat worden er (tafel)voetbaltoernooitjes georganiseerd of vinden er andere sportieve activiteiten plaats.

Mind

Wil je energiek en bruisend in het leven staan? Gooi stress en spanning dan per direct weg en zorg voor een positieve levensinstelling. Maar we begrijpen ook dat dit in sommige situaties makkelijker is gezegd dan gedaan. Heb je behoefte aan een luisterend oor of heb je hulp nodig? Weet dat we een netwerk van specialisten om ons heen hebben verzameld die je graag willen helpen. We zijn er voor je!

Thuiswerken

Op kantoor ervaar je gezelligheid, een goed ingerichte werkplek en er kan makkelijk overlegd worden met collega’s. Toch kan thuiswerken ook heerlijk zijn. In sommige functies kan dit makkelijker dan in functies waar een intensieve samenwerking is vereist. Bij ons mag je - mits je agenda het toelaat - gewoon vanuit huis werken. Al vinden we het wel belangrijk dat je minimaal twee keer per maand op kantoor bent.

Ziekteverzuim

Als je ziek bent, informeer je jouw leidinggevende persoonlijk. Ben je voor de 3e keer in een jaar ziek? Misschien is er meer aan de hand, daarom gaat jouw leidinggevende met je in gesprek, om samen de situatie te bespreken en om te kijken of we je kunnen helpen. 

Ben je langere tijd ziek? Dan krijgt je een casemanager aangewezen. We verwachten wekelijks een verslag, maken gezamenlijk een plan, bekijken alternatief werk en zorgen voor de beste externe begeleiding.

Kies een eiland

Kom meer te weten over dit onderdeel van onze werkwijzer


Terug naar de home van de AFAS Werkwijzer