Leren & ontwikkelen


Ze zeggen dat je 10.000 uren moet maken om ergens écht goed in te worden. Waarschijnlijk heb je dus nog even te gaan! We bieden verschillende mogelijkheden aan om jezelf te blijven ontwikkelen. En vergeet niet; elke medewerker is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar carrièrepad en persoonlijk ontwikkeling.

En vergeet niet dat iedereen bij AFAS altijd bereid is om je te helpen, ook onze collega's 8.000 kilometer verderop. Je moet er alleen wel om vragen.


AFAS Academy

De AFAS Academy is de kweekvijver voor nieuwe medewerkers. Op de AFAS Academy leer je in 2 maanden het bedrijf, ons product, de medewerkers en de klanten kennen. Nieuwe medewerkers worden begeleid door een buddy. Na het doorlopen van de AFAS Academy ga je als nieuwe medewerker aan de slag in jouw functie. 

Trainingen

Voor AFAS-medewerkers bieden we veel verschillende trainingen en cursussen aan. Denk hierbij aan onze eigen Profit-cursussen, communicatietrainingen, schrijfvaardigheidstraining, de cursus basiskennis boekhouden, Prince, praktijkdiploma boekhouden en nog vele anderen. Medewerkers zijn vrij om hieraan deel te nemen en kunnen zich inschrijven via de interne opleidingspagina. 

Persoonlijk Ontwikkelingsbudget

Elke medewerker krijgt, naast de reguliere opleidingen en trainingen die je kan volgen, ook een Persoonlijk Ontwikkelingsbudget (POB) van € 1.000,- per jaar. Dit POB kan je vrij besteden aan een cursus of training die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is geen akkoord nodig van je leidinggevenden. Onderhandelen over prijzen doe je zelf. 

De factuur voor het POB, inclusief jouw naam ter herkenning, verstuur je naar inkoop@afas.nl.

Studiekosten

Wil je een studie volgen die meer dan €1.000,- kost en die voor jouw functie van toepassing is? Dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit AFAS. Je kunt hiervoor een aanvraag insturen!

Kies een eiland

Kom meer te weten over dit onderdeel van onze werkwijzer


Terug naar de home van de AFAS Werkwijzer