AFAS Webcare 

De opkomst van social media is een ontwikkeling die wereldwijd sterk in opmars is. De gebruiker is steeds meer centraal komen te staan in de communicatie en heeft hiermee een veel actievere rol gekregen.

Platforms zoals Twitter, LinkedIn, YouTubeFacebook en Instagram zorgen voor ongekende mogelijkheden op het gebied van communicatie en interactie met klanten, prospects, medewerkers, partners en andere belanghebbenden. Daar proberen wij bij AFAS goed op in te spelen met het AFAS Webcare Team.

Sociale Media

Het AFAS Webcare Team is actief op de volgende kanalen

Twitter

Facebook

YouTube

LinkedIn

Instagram

Instagram

 


AFAS Webcare Team 

Werkzaam op verschillende afdelingen


Het doel van het AFAS webcare team is het beheren, bewaken en verbeteren van de online activiteiten en reputatie van AFAS. Webcare valt onder de verantwoordelijkheid van de afdeling marketing en bestaat uit negen personen, werkzaam op verschillende afdelingen: Test & Kwaliteit, Consultancy, Support, Productontwikkeling, Team Commercie, Procesbeheer en Marketing.


Benno

Commercieel Medewerker
@bennoderuwe

Jeroen

Procesbeheerder
@jeroendebeer92

Myrthe

Teamleider Support
@mcmmarquering


Rik

Marketingmanager
@riktenwolde

Bas

Algemeen Directeur
@basvanafas

Hugo

Medewerker Test & Quality
@hugowijntjes

Robin

Consultant
@VisscherRobin

Bart

Productmanager
@bartgrootveld

Gert

Manager Support
@gertvanassen

Martijn

Directeur Marketing & Communicatie
@martijndelahayeKijkje in de keuken

Nieuwsgierig hoe we bij AFAS omgaan met Webcare?


Naast zenden heeft luisteren veel prioriteit voor het Webcare Team. Om alle communicatie voor en over AFAS goed te kunnen monitoren maken wij gebruik van de Social Media Monitoring tool OBI4WAN. Met deze tool zijn wij als team perfect in staat om alle berichten te monitoren, beoordelen en te verdelen.

Ben je na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden en wil je meer weten over hoe we bij AFAS omgaan met Webcare? Wij vinden het leuk om je een kijkje in de keuken te geven. Stuur ons even een mailtje op webcare@afas.nl, wellicht kan je een keer bij ons langskomen, of wij bij jou, om kennis te delen.