Templates

De AFAS template is een oplossing waarin wij alvast veel processen voor je hebben ingericht, specifiek op basis van de best-practices vanuit jouw branche.

 

 

 

Lage kosten en snel starten


In de afgelopen 25 jaar zijn er ruim 14.000 klanten geïmplementeerd met ons product. Op basis van deze ervaringen hebben wij een template ontwikkeld. Deze template kun je zien als een vast sjabloon waarin de meest voorkomende processen voor jou klaarstaan om in gebruik te nemen. Doordat we jou met de best practice binnen je branche implementeren, hoef je zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden en maak je bovendien gebruik van een (actuele) werkwijze die jou tijd en geld bespaart.

Ook wanneer je al langer met AFAS werkt, profiteer je nog van de best practice. De meeste leveren we gewoon uit bij een nieuwe versie zodat jij er direct mee aan de slag kan.

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

Waarom kiezen voor de template?

Profiteer van best-practices

Er is geen twijfel over mogelijk, iedere organisatie is anders. Toch hebben wij gemerkt dat veel administratieve processen vaak overeenkomen. Daarom hebben wij de template zo ingericht dat deze direct klaar is voor gebruik. Zelfs autorisaties op basis van iemands functie worden meegeleverd in het systeem. Alleen jouw data hoeft erin.

 Lage implementatiekosten en een snelle doorlooptijd

Kies je voor de best practice? Dan kies je voor de template die wij gemakkelijk en snel voor je kunnen implementeren. Zo hou jij de implementatiekosten laag, en geef je geen blanco cheque. Daarnaast kunnen we een snelle doorlooptijd garanderen.

 Goed fundament voor de groei van je organisatie

Je kiest direct voor alle ERP-functionaliteiten die wij uitleveren. We richten vervolgens die processen in waar jij nu behoefte aan hebt. Groeit je organisatie verder en komen er processen bij, dan kan je direct optimaliseren en uitbreiden. 

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 
 

Of bel ons direct op 033 - 43 43 883