Templates 

 Alle best-practices van jouw branche 


Lage kosten en snel starten

In de template hebben wij heel veel processen alvast voor je ingericht aan de hand van best practices. Doordat we je met de standaard implementeren is veel minder consultancy nodig en bespaar je veel tijd en geld. 

De template geschikt voor mij?

De template is in principe voor elk bedrijf te gebruiken. Wil je er zeker van te zijn dat de template voor jouw bedrijf ook de ideale oplossing is? We komen graag bij je langs voor een inventarisatie en een passend advies.

Veiligheid = Topprioriteit

Hoogwaardige standaard

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ruim 10.000 klanten geïmplementeerd. Op basis hiervan hebben wij een template ingericht die continu wordt aangevuld. Je processen worden dus altijd zo optimaal en actueel mogelijk ingericht.

Lees meer over onze ERP-software voor jouw organisatie of afdeling


Templates

Wat is het, en waarom?


Een template is een vast sjabloon voor de inrichting van de software waarin processen op een standaard manier wordt ingericht. Deze standaard is ontstaan uit onze eigen ervaringen en de duizenden implementaties die we bij klanten hebben uitgevoerd.

Het gebruik van een template zorgt ervoor dat de aankoop van de software een stuk laagdrempeliger is. Wanneer je kiest voor de inrichting volgens de template is minder aanvullende consultancy voor de implementatie nodig. De kosten worden beperkt en je kan snel aan de slag!

Welke templates zijn er?

Bedrijfsleven


In het bedrijfsleven zijn enorm veel administratieve processen gelijk aan elkaar. Deze processen zijn geborgd in de template voor het bedrijfsleven. Zoals workflows, portalen en het intranet.

Klik op de afbeelding om te zien welke functionaliteiten en processen er in de template zijn ingericht.

Templates bedrijfsleven


Onderwijs


In deze template zitten branche specifieke functionaliteiten. Wij ondersteunen bijvoorbeeld bevoegdheden voor het voortgezet onderwijs en gesprekkencyclus met BIO-competenties.

Klik op de afbeelding om te zien welke functionaliteiten en processen er in de template zijn ingericht.

Template onderwijs


Zien hoe het werkt? Vraag een demo aan

Zorg & Welzijn


Wij zijn al jaren vertegenwoordigd in de zorg en welzijn branche en hebben hiervoor al veel productontwikkelingen gedaan. In de template komen deze ontwikkelingen samen. Er zijn bijvoorbeeld cao's vanuit de branche al ingericht en facturatieprocessen zijn afgestemd op de praktijk.

Klik op de afbeelding om te zien welke functionaliteiten en processen er in de template zijn ingericht.

Zorg en welzijn template - Cure & CareAccountancy


De accountancy template is volledig ingericht op een digitale manier van werken. Klantdossiers onderhoud je gestructureerd digitaal, en uren factureer je direct. Daarnaast is er een klantportal ingericht waarin alle communicatie en acties met je klant zijn geborgd.

Klik op de afbeelding om te zien welke functionaliteiten en processen er in de template zijn ingericht.

Accountancy


Standaardiseren in de bouw

Bouw


AFAS heeft een team wat zich specifiek richt op de bouwbranche. Alle kennis en ervaring die we bij onze klanten hebben opgedaan zijn geborgd in deze template.

Klik op de afbeelding om te zien welke functionaliteiten en processen er in de template zijn ingericht.

AFAS Bouw templateMeer voordelen!


"De template is een dynamische inrichting van de software die elke dag verbeterd wordt. Op basis van duizenden implementaties ontstaat een best practice waar alle nieuwe klanten van profiteren. Implementatietrajecten worden daardoor korter en klanten ervaren sneller de voordelen van de software!"

- Paul van Giessel, Template beheerder
AFAS Software


Waarom kiezen voor een template?


Profiteer van best practices
Er is geen twijfel over mogelijk, iedere organisatie is anders. Toch hebben wij gemerkt dat veel administratieve processen vaak overeenkomen. Daarom hebben wij de template zo ingericht dat deze direct klaar is voor gebruik. Alleen jouw data hoeft erin.

Lage implementatiekosten en een snelle doorlooptijd
Kies je voor de standaard? Dan kies je voor de template die wij gemakkelijk en snel voor je kunnen implementeren. Zo hou jij de implementatiekosten laag, en geef je geen blanco cheque. Daarnaast kunnen we een snelle doorlooptijd garanderen.

Goed fundament voor de groei van je organisatie
Je kiest direct voor alle ERP-functionaliteiten die wij uitleveren. We richten vervolgens die processen in waar jij nu behoefte aan hebt. Groeit je organisatie verder en komen er processen bij, dan kan je direct optimaliseren en uitbreiden. 

Wil je graag een demo, of contact opnemen met één van onze adviseurs?Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883