Sponsoring in Leusden

Lokale initiatieven ondersteunen we sinds jaar en dag; dit vinden we erg belangrijk. In onze vestigingsplaats Leusden, hebben we nauwe banden met verschillende sportclubs. We beperken ons niet alleen tot sportsponsoring, maar steunen ook diverse maatschappelijke organisaties voor jong en oud. Met veel plezier en dankbaarheid ondersteunen we direct en indirect meer dan 75 grote en kleine projecten, initiatieven en clubs in Leusden.

Sportclubs in Leusden

Van voetbal tot hockey, van turnen tot tennis, van judo tot zwemmen. AFAS is actief als sponsor voor de vele sportende kinderen in Leusden. Soms klein, soms groot, maar altijd van toegevoegde waarde. Je ziet ons op een shirt, een trainingspak, een tas, een pet of langs het veld. We denken graag mee vanuit een maatschappelijk en duurzaam oogpunt.

AFAS Swim Experience

Vanaf 2017 start voor alle leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van de Leusdense en Achterveldse basisscholen een nieuw zwemavontuur. Eens in de vier weken krijgen de leerlingen een spetterende training in zwembad De Octopus in Leusden. Een uniek project mogelijk gemaakt door scholen, de gemeente en het bedrijfsleven. Meer informatie lees je hier.


De Tuin in Leusden

AFAS hééft iets met theaters. Naast het inpandige Da Vinci Theater in het AFAS-pand, waar plaats is voor 250 gasten, is AFAS ook naamgevend sponsor van het AFAS Circustheater in Scheveningen. Sinds 2012 heeft AFAS als hoofdsponsor van de Tuin bijgedragen aan een inspirerende locatie voor Leusdenaren waarbij kunst, cultuur, film, muziek en entertainment een mooie plaats krijgt. Sinds 2016 is AFAS geen hoofdsponsor meer, maar actief als tuingezant. Hiermee willen we de weg vrij maken voor andere bedrijven in Leusden om zich te profileren in de wereld van theater en entertainment.

AFAS Sportzomerweken

Van 2014 t/m 2016 werd het terrein aan de Olmenlaan omgetoverd tot sport- en speelparadijs voor jong en oud. In de zomervakantie wordt dankzij de inzet van SNO Leusden, de gemeente en subsponsoren alles uit de kast getrokken om diegene die niet in het buitenland op vakantie zijn toch een fantastische vakantie te verzorgen.


Voorwaarden sponsoring AFAS

Dien je een sponsorverzoek in, dan toetsen wij dat allereerst aan de onderstaande criteria.

  • Sponsorverzoek is van toepassing in de gemeente Leusden
  • Sponsorverzoek is ingediend via deze website en duidelijk onderbouwd
  • Het doel heeft een maatschappelijke betekenis op het gebied van welzijn, sport of onderwijs
  • Het betreft geen verzoek om ondersteuning van individuen
  • Het doel veroorzaakt geen onnodige milieubelasting
  • Het doel heeft geen politieke of religieuze boodschap
  • Het betreft geen activiteit voor een studentenvereniging of studiereis

Voldoe je aan deze criteria, dan gaan wij jouw sponsorverzoek beoordelen. Je krijgt altijd een antwoord. Voldoen aan de criteria is geen garantie dat de aanvraag daadwerkelijk wordt gehonoreerd. Sponsorverzoeken kun je hier indienen.

Wil je een donatie of gift aanvragen ga dan naar www.afas.foundation.