Financieel inzicht in je onderneming

Software die jouw onderneming helpt groeien.Risk management

In control dankzij alle inzichten en auditors die de software je biedt

Ingebouwd in de software zitten de Payroll- en Finance Auditor; intelligente tools die je helpen afwijkend gedrag te signaleren en voorkomen. Deze tools, ontwikkeld met accountancy en HR-experts, verminderen fouten en helpen fraude te voorkomen.

Met de BI dashboards toon je alle belangrijke data uit de software van AFAS op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Bovendien kun je inzoomen op de gegevens en filteren op de informatie die je wil zien.

Door het structureren en standaardiseren van processen creëer je duidelijkheid en kun je heel precies risico's indammen. Met financiële dashboards heb je inzicht in alle financiële stromen en wie er verantwoordelijk is. Zo kun je rapporteren, signaleren en strategische beslissingen nemen.

Een greep uit HRM dashboards:


 • Sociale kerngetallen
 • Verlof
 • Verzuim
 • Wagenpark
 • Wet werk en zekerheid

Een greep uit de 200 dashboards:


 • Contractbeheer
 • Crediteuren
 • Debiteuren
 • Exploitatie (+ verbijzonderd)
 • Forecast
 • Projectadministratie
 • Vaste activa
 • Verkoopomzet


Eén softwareoplossing voor jouw organisatie

De belangrijkste onderdelen


Eén softwareoplossing voor jouw organisatie

De belangrijkste onderdelen

CRM als de basis


Je hoeft je klanten en leveranciers maar één keer vast te leggen, terwijl je er in alle onderdelen van de ERP software gebruik van kan maken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om deze relaties te ontsluiten via zowel een interne als externe portal.


HRM staat centraal


Medewerkers zijn de basis voor jouw organisatie. Tevreden medewerkers maken immers ook tevreden klanten. Door de HR zaken te automatiseren weten medewerkers altijd waar zij aan toe zijn en kunnen ze zich volledig focussen op zaken die er écht toe doen.Boekhouding op orde


Je werkt in één geïntegreerde oplossing voor al je belangrijke bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaat er een naadloze integratie tussen alle financiële processen in je organisatie, waarbij veel geautomatiseerd gaat.


Templates


Met de standaard templates voor accountancy, bedrijfsleven, bouw, onderwijs en zorg & welzijn kun je direct aan de slag. Veel processen zijn vergelijkbaar bij andere organisaties. Deze hebben we gevangen in een hoogwaardige standaard. Zo besparen we flink op de implementatietijd.Reporting en compliance

Door het standaardiseren van werkstromen staat je compliance als een huis. Ook voldoe je op deze manier aan alle wet- en regelgeving op het gebied van je financiële huishouding. Zo ben je altijd in control en verlopen processen zo efficiënt mogelijk.

Kwaliteitsmanagement en certificeringen

Kwaliteitsmanagement moet uitblinken in onzichtbaarheid. Grote resultaten, weinig gedoe. Daarbij helpt het om te automatiseren waar mogelijk. Zodat niet alleen de primaire processen vastliggen en altijd doorlopen, maar ook de secundaire. Van controles tot dossiervorming. En alles wat met certificeringen te maken heeft. De software van AFAS is geen wondermiddel voor ISO-certificeringen. Het is wél de tool waarmee je je doelen kunt bereiken, met zo weinig mogelijk werk en een zo klein mogelijke kans op fouten.
financieel directeur viro huub kottink

“Vroeger liepen we continue achter de feiten aan, nu zijn we in control”

- Huub Kottink, CFO VIRO

De software van AFAS via de cloud


AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. Dit wordt ook wel Saas (Software as a Service genoemd). Het cloudplatform zorgt ervoor dat de software snel en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. Vanzelfsprekend investeren wij continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt.

Dankzij AFAS Online hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij voor jou.


Inzicht via dashboards

Jouw data inzichtelijk maken 

dashboard exploitatie - inzicht als ceo

Met meerdere standaard meegeleverde dashboards biedt AFAS alle inzichten die je nodig hebt voor een goede bedrijfsvoering. Business Intelligence is een standaardonderdeel van onze software. Geen meerkosten dus!software erp hrm afas

Ontdek de mogelijkheden van de software van AFAS

Ontdek de mogelijkheden van de software van  AFAS


De software in de praktijk zien?

We komen graag met je in contact!
Of bel ons op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak