Corporate Finance 

 Meer inzicht en efficiëntie in de onderneming 


Stuur op uitzonderingen met corporate dashboards

Corporate Dashboards


Met 200 standaard meegeleverde corporate dashboards heb je altijd inzicht in de gehele financiële huishouding. Zo ben je altijd up-to-date en kun je je bezig houden met de toekomst van de onderneming. 

Reporting en compliance

Reporting en compliance


Door het standaardiseren van werkstromen staat je compliance als een huis. Ook voldoe je op deze manier aan alle wet- en regelgeving op het gebied van je financiële huishouding. Zo ben je altijd in control en verlopen processen zo efficiënt mogelijk.

Alles-in-één oplossing

Alles-in-één oplossing


Al je administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: van Financieel tot HRM, van Logistiek tot CRM en Projecten. Alles voor een vast bedrag per maand zonder hoge aanschafkosten.

Meer weten over corporate finance software voor jouw onderneming?


Risk management 

In control met Corporate dashboards en de Auditors


Ingebouwd in de software zitten de Payroll- en Finance Auditor; intelligente tools die je helpen afwijkend gedrag te signaleren en voorkomen. Deze tools, ontwikkeld met accountancy en HR-experts, verminderen fouten en helpen fraude te voorkomen. 

Met de BI dashboards toon je alle belangrijke data uit de software van AFAS op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Bovendien kun je inzoomen op de gegevens en filteren op de informatie die je wil zien.

Door het structureren en standaardiseren van processen creëer je duidelijkheid en kun je heel precies risico's indammen. Met financiële dashboards heb je inzicht in alle financiële stromen en wie er verantwoordelijk is. Zo kun je rapporteren, signaleren en strategische beslissingen nemen.

  Corporate finance dashboards voor de CFO

  Een greep uit de HRM dashboards:

  • Sociale kerngetallen
  • Verlof
  • Verzuim
  • Wagenpark
  • Wet werk en zekerheid

  Een greep uit de financiële dashboards:

  • Contractbeheer
  • Crediteuren
  • Debiteuren
  • Exploitatie (+ verbijzonderd)
  • Forecast
  • Projectadministratie
  • Vaste activa
  • Verkoopomzet

  Sturen met dashboards

  Voorbeeld: dashboard exploitatie

  Dashboard exploitatie: demo

  Meer weten over de standaard dashboards?

  Bekijk onze speciale themapagina over business intelligence.


  Een ERP-pakket in je broekzak 


  Met de AFAS Pocket app heb je altijd de belangrijkste functies van het ERP-pakket van AFAS bij je, gewoon in je broekzak. Via de Pocket app kun je altijd je taken en signalen inzien, je CRM raadplegen, het laatste nieuws uit de organisatie lezen, uren en declaraties indienen en nog veel meer. 


  Meer inspiratie

  Voor de CFO


  'De CFO heeft meer invloed dan ooit'


  De CFO van de toekomst kijkt vooruit


  Financieel directeur (CFO) VIRO - Huub Kottink

  "Vroeger liepen we continu achter de feiten aan,
  nu zijn we in control"

  - Huub Kottink, CFO VIRO

  Lees hoe VIRO werkt met de software van AFAS


  De belangrijkste onderdelen

  Meerdere administraties

  Meerdere administraties

  Je kunt meerdere administraties in één omgeving beheren. Je hoeft zaken maar één keer in te richten en vast te leggen, terwijl je er in alle administraties gebruik van kan maken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om intercompany te factureren zodat kostenallocatie altijd kloppend is. 

  Bankkoppelingen

  Bankkoppelingen

  Dankzij de bankkoppelingen hoef je zelf niet meer na te denken over het inlezen van de bankbestanden. Jouw boekhouding is altijd bij. Geautomatiseerd betalingsverkeer zorgt voor controle over de financiële administratie en bespaart je veel tijd.

  Corporate dashboards

  Door onze 200 standaard meegeleverde dashboards ben je altijd op de hoogte van de situatie in jouw organisatie. De dashboards worden rechtstreeks en automatisch gevuld met data uit de software.

  Templates

  Templates

  Met standaard templates kun je direct aan de slag. Financiële processen zijn vaak vergelijkbaar bij andere organisaties. Deze hebben we gevangen in een hoogwaardige standaard. Zo krijg je een vliegende start.


  Jeroen van Stokkum, manager ICT AFAS

  Jeroen van Stokkum,
  Manager ICT AFAS Software

  Security is onze topprioriteit

  Jouw data veilig in de cloud


  Onze servers voldoen aan de laatste standaarden op het gebied van security en onze systemen worden regelmatig onderworpen aan beveiligingsaudits door onafhankelijke partijen.

  AFAS Online klanten hebben geen omkijken naar systeem- en applicatiebeheer en zijn verzekerd van een dagelijkse back-up van hun data in de cloud. Je hoeft dus niet te investeren in dure servers. Daarnaast doen wij direct cao-updates, nieuwe versies en wettelijke wijzigingen doorvoeren zonder dat je dat hoeft te merken. Hierdoor ben je altijd up-to-date, ook wat betreft de beveiliging van jouw data.


  Meer weten over AFAS Software?

  Maak vrijblijvend een afspraak


  Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883