Eén geïntegreerde oplossing 

 Software die jouw onderneming helpt groeien


Stuur op uitzonderingen met corporate dashboards

Corporate Dashboards


Met 200 standaard meegeleverde corporate dashboards heb je altijd inzicht in de gehele huishouding. Zo ben je altijd up-to-date en kun je je bezig houden met de toekomst van jouw onderneming. 

Reporting en compliance

Processen versnellen


Door het standaardiseren van werkstromen versnel je de processen in jouw onderneming. Zo krijg je meer in minder tijd gedaan, maar krijg je en houd je daarnaast grip op alles wat er speelt
én gaat spelen.

Alles-in-één oplossing

Alles-in-één oplossing


Al je administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: van CRM tot HRM, van Ordermanagement tot Financieel en Projecten. Alles voor een vast bedrag per maand zonder aanschafkosten.


Een duurzame onderneming

Software die je laat optimaliseren en innoveren  


Als CEO wil je niets liever dan een optimaal functionerende organisatie.
Dat blijft een uitdaging want er gebeurt immers veel en dus lijkt het ook alsof je zelf een dagtaak hebt aan het managen van al die processen.

Gelukkig is er bedrijfssoftware die je helpt optimaliseren en innoveren.
Door het standaardiseren en automatiseren van bijvoorbeeld HR- en financiële processen verdampt repeterend werk. Doordat je alle processen in één softwarepakket hebt geborgd, krijg je daarmee ook direct grip op de statussen van deze processen in meerdere dimensies.

  Corporate finance dashboards voor de CFO

  Een greep uit de functionaliteiten:

  • Salarisadministratie
  • HR Self Service (of e-HRM)
  • Business Intelligence
  • Volledige boekhouding
  • Inkopen van goederen / diensten
  • Volwaardige projectadministratie
  • Intranet & app voor medewerkers

  Een greep uit de dashboards:

  • Loonmutaties
  • Vlootschouw
  • Sociaal
  • Exploitatie (+ verbijzonderd)
  • Contractbeheer
  • Projectstatistieken
  • Werving en Selectie

  Sturen met dashboards

  Voorbeeld dashboard sociaal

  Sociaal dashboard

  Meer weten over de standaard dashboards?

  Bekijk onze speciale themapagina over business intelligence.


  Ondernemers onder elkaar


  AFAS CEO Bas van der Veldt nodigt je bij AFAS uit voor de sessie 'Ondernemers onder elkaar'. Hierbij deelt Bas zijn eigen ondernemerslessen en laat Bas zien hoe 100% digitaal werken er uit ziet.


  De belangrijkste onderdelen

  Meerdere administraties

  CRM als de basis

  Je hoeft je klanten en leveranciers maar één keer vast te leggen, terwijl je er in alle onderdelen van de ERP software gebruik van kan maken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om deze relaties te ontsluiten via zowel een interne als externe portal.

  Bankkoppelingen

  HRM staat centraal

  Medewerkers zijn de basis voor jouw organisatie. Tevreden medewerkers maken immers ook tevreden klanten. Door de HR zaken te automatiseren weten medewerkers altijd waar zij aan toe zijn en kunnen ze zich volledig focussen op zaken die er écht toe doen

  Geïntegreerde oplossing

  Geïntegreerde oplossing

  Je werkt in één geïntegreerde oplossing voor al je belangrijke bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaat er een naadloze integratie tussen alle financiële processen in je organisatie, waarbij veel geautomatiseerd gaat.

  Templates

  Templates

  Met standaard templates kun je direct aan de slag. Financiële processen zijn vaak vergelijkbaar bij andere organisaties. Deze hebben we gevangen in een hoogwaardige standaard. Zo krijg je een vliegende start.


  Jeroen van Stokkum, manager ICT AFAS

  Jeroen van Stokkum,
  Manager ICT AFAS Software

  Security is onze topprioriteit

  Jouw data veilig in de cloud


  Onze servers voldoen aan de laatste standaarden op het gebied van security en onze systemen worden regelmatig onderworpen aan beveiligingsaudits door onafhankelijke partijen.

  AFAS Online klanten hebben geen omkijken naar systeem- en applicatiebeheer en zijn verzekerd van een dagelijkse back-up van hun data in de cloud. Je hoeft dus niet te investeren in dure servers. Daarnaast doen wij direct cao-updates, nieuwe versies en wettelijke wijzigingen doorvoeren zonder dat je dat hoeft te merken. Hierdoor ben je altijd up-to-date, ook wat betreft de beveiliging van jouw data.

  Meer weten over AFAS Software?

  Maak vrijblijvend een afspraak


  Advies op maat nodig? Bel: 033-4343883