Geef je sollicitanten en nieuwe medewerkers een vlotte start met Sollicitant Self Service

Bouw je eigen Werkenbij-pagina en automatiseer werving & selectie met de software van AFAS. Beperk administratieve lasten en verbeter de sollicitatie-ervaring.

 

 

Communiceer vanuit één plek

Alle informatie en communicatie rondom de sollicitatie is terug te vinden in je eigen sollicitatieportaal. Maak je eigen 'Werkenbij' website die volledig geïntegreerd is met je backoffice.

Geen administratie meer

De sollicitant voert zelf gegevens in die direct worden opgeslagen, wat tijd bespaart en fouten voorkomt. Bovendien ontvangt de sollicitant automatisch feedback.

Inzicht in vacatures

Met het standaard meegeleverde dashboard heb je altijd en overal inzicht in de door jou opgestelde vacatures. Van het aantal openstaande vacatures, tot aantal sollicitanten.

Meer weten over Sollicitant Self Service?

 

Sollicitant self service

De volgende logische stap voor de HR-afdeling

 

Van alle administratieve processen op de HR-afdeling is het onderdeel werving en selectie waarschijnlijk het minst geautomatiseerd. Het vinden van de juiste kandidaat en het verwerken van de vele sollicitaties kost daarom veel tijd.

Wanneer de sollicitant aangenomen wordt, regel je de indiensttreding ook gewoon via jouw eigen sollicitatieportaal. Je hebt geen omkijken meer naar onnodig administratief werk. Zo blijft er meer tijd over voor wat écht belangrijk is: de juiste kandidaat vinden voor jouw vacature.

Eén geïntegreerde oplossing voor de HR-afdeling

Sollicitant Self Service is onderdeel van de HRM-software van AFAS. Hiermee beschik je over de personeels- en salarisadministratie in één online softwarepakket voor een vaste prijs.

Jouw voordelen met Sollicitant Self Service

  •  Je eigen Werkenbij website
  •  Vastlegging bij de bron
  •  Inzicht in jouw vacatures
  •  Eén geïntergreerd softwarepakket voor je HR-afdeling
  •  Focus op de juiste kandidaat vinden
  •  Automatiseer correspondentie

Sollicitant Self Service

Moet (jonge) chauffeurs verleiden

Veel bedrijven zetten hun vacatures prominent op de website, zoals Cornelissen Transport dat ook altijd deed. Het bedrijf is daar echter mee gestopt. ICT-manager Leo Rouw vertelt waarom.

 

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw HR-processen te automatiseren

 

Of bel ons direct op  033 - 43 43 883