Sollicitant Self Service 

 Creëer je eigen Werkenbij.nl 


Communiceer vanuit één plek


Alle informatie en communicatie rondom de sollicitatie is terug te vinden in je eigen sollicitatieportal. Maak je eigen 'Werkenbij' website die volledig geïntegreerd is met je backoffice.

Geen administratie meer


De sollicitant geeft zelf zijn gegevens door, welke direct worden vastgelegd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook onnodige fouten. Daarnaast verzend je automatisch feedback naar je sollicitant.

Inzicht in vacatures


Met het standaard meegeleverde dashboard heb je altijd en overal inzicht in de door jou opgestelde vacatures. Van het aantal openstaande vacatures, tot aantal sollicitanten.

Meer weten over Sollicitant Self Service?

Sollicitant self service

De volgende logische stap voor de HR-afdeling


Van alle administratieve processen op de HR-afdeling is het onderdeel werving en selectie waarschijnlijk het minst geautomatiseerd. Het vinden van de juiste kandidaat en het verwerken van de vele sollicitaties kost daarom veel tijd.

Wanneer de sollicitant aangenomen wordt, regel je de indiensttreding ook gewoon via jouw eigen sollicitatieportal. Je hebt geen omkijken meer naar onnodig administratief werk. Zo blijft er meer tijd over voor wat écht belangrijk is: de juiste kandidaat vinden voor jouw vacature.

Eén geïntegreerde oplossing voor de HR-afdeling

Sollicitant Self Service is onderdeel van de HRM software van AFAS. Hiermee beschik je over de personeels- en salarisadministratie in één online softwarepakket voor een vaste prijs.

Jouw voordelen met Sollicitant Self Service

  • Je eigen Werkenbij website
  • Vastlegging bij de bron
  • Inzicht in jouw vacatures
  • Eén geïntergreerd softwarepakket voor je HR-afdeling
  • Focus op de juiste kandidaat vinden
  • Automatiseer correspondentie


Sollicitant Self Service

Moet (jonge) chauffeurs verleiden

Veel bedrijven zetten hun vacatures prominent op de website, zoals Cornelissen Transport dat ook altijd deed. Het bedrijf is daar echter mee gestopt. ICT-manager Leo Rouw vertelt waarom.Meer weten over Sollicitant Self Service?

Maak vrijblijvend een afspraak


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800