Efficiënter verlonen met de Payroll software van AFAS

Altijd een bijgewerkte cao, actueel met de wet- en regelgeving, automatische controles en inzicht met interactieve dashboards.

 

 

 

Efficiënter verlonen

 

Een juist berekend loon dat op tijd wordt betaald is een belangrijke plicht voor jou als werkgever. Met de payroll software van AFAS vereenvoudig je het proces, leg je verantwoordelijkheden neer waar ze horen en geniet je van automatische controles zodat je altijd een juist loon uitbetaalt. De software is volledig geïntegreerd met de HRM-oplossing van AFAS waardoor de loonadministratie een logisch gevolg wordt van de HR-administratie.

PS: Wist je dat maandelijks 2,7 mln. Nederlanders hun loonstrook via de payroll software van AFAS ontvangen?

Weten wat onze payroll software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

payroll pakket AFAS

Ruim 200 cao's in de software

Standaard worden er ruim 200 cao's inclusief pensioenregelingen en salaristabellen meegeleverd en bijgehouden in de payroll software.

Dankzij AFAS Online worden wijzigingen automatisch bijgewerkt. Je voldoet dus niet alleen aan de meest recente Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook aan die van jouw branche.

Lees er meer over in onze brochure

Payroll auditor op je payroll systeem

De Payroll Auditor

Samen met onze klanten hebben we de Payroll Auditor ontwikkeld: jouw persoonlijke assistent voor alle controles op het payroll proces.

Er worden standaard meer dan 130 controles uitgevoerd door de Payoll Auditor. Zo voorkom je fouten in de loonadministratie en ben je minder tijd kwijt aan het controleren van de verloning. 

Lees er meer over in onze brochure

Integratie met HRM

Integratie met HRM


De payroll software van AFAS is volledig geïntegreerd met HRM. De loonadministratie wordt een logisch gevolg van de HR-administratie. Deze administratie doet de medewerker bovendien zelf dankzij Employee Self Service (ESS). Zo worden bijvoorbeeld gewerkte uren of declaraties, na goedkeuring, direct verwerkt in de loonadministratie software.

Lees hoe HRM & Payroll samenwerken in de brochure

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

HR-zaken via de AFAS Pocket app

Met de AFAS Pocket app regelen je medewerkers de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon.

 •  Declaraties 
 •  Loonstroken
 •  Mijn gegevens
 •  Urenregistratie
 •  Verlof
 •  Ziek melden (of beter!)

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de HR & payroll software van AFAS. Doordat jouw collega zelf zijn of haar HR-zaken regelt, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteer jij van een goede vastlegging.

Lees meer over de AFAS Pocket app

AFAS Pocket - Salaris app in de Payroll software van AFAS

Weet jij hoe jouw organisatie er vandaag voor staat?

Inzicht met dashboards

Payroll software dashboard loonkosten

Met de BI dashboards toon je alle belangrijke data uit de loonadministratie software van AFAS op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Bovendien kun je inzoomen op gegevens en filteren op informatie die je nodig hebt. Business Intelligence wordt standaard en klaar voor gebruik meegeleverd in de software.

Voorbeelden van standaard beschikbare dashboards:

 •  Loonbeslagen en leningen
 •  Loonkosten
 •  Loonmutaties
 •  Ontwikkeling loonschalen
 •  Sociaal kerngetallen
 •  Verlof
 •  Verzuim

"Het verdwijnen van saai inklopwerk heeft ons de mogelijkheid gegeven om activiteiten op te pakken waar eerder minder tijd voor was."

 

Declaraties en urenverantwoording


De loonadministratie wordt beïnvloed door vele factoren. Automatisering kan de loonadministratie daarom een stuk efficiënter maken. Declaraties van medewerkers (na eventuele goedkeuring) werken bijvoorbeeld direct door in de loonadministratie. Ook wanneer medewerkers per uur worden verloond, houden ze dit zelf bij en wordt dit automatisch in de loonadministratie software verwerkt.

Terugwerkende kracht-mutaties (TWK)


Met behulp van TWK-berekeningen (terugwerkende krachtberekeningen) hoef je wijzigingen in al verloonde periodes niet meer handmatig terug te rekenen. De loonadministratie software corrigeert automatisch de wijzigingen in de eerstvolgende verloning, zorgt voor een gecorrigeerde journaalpost, vervangende loonstrook en een aangepaste loonaangifte. Zo wordt een arbeidsintensief proces in de loonadministratie software geautomatiseerd.

Een efficiënt payrollproces

Aan de hand van de payrollfabriek

 

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je efficiënter te verlonen.

 

 


Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak
Software van eigen bodem