ERP Direct

De snelle en slimme manier om je bedrijfsprocessen te automatiseren

 

Verminder de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie. Met ERP Direct zijn de meest voorkomende bedrijfsprocessen alvast voor je zijn ingericht. Alleen je data hoeft er nog maar in.

ERP Direct projecten mobielpng
AFAS Software inspireert beter ondernemen - ERP Direct

ERP Direct

De snelle en slimme manier om je bedrijfsprocessen te automatiseren

 

Verminder de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie. Met ERP Direct zijn de meest voorkomende bedrijfsprocessen alvast voor je zijn ingericht. Alleen je data hoeft er nog maar in.

 

 

12.000 organisaties werken met AFAS

Eén pakket om al jouw processen in vast te leggen

 

Software is essentieel voor iedere organisatie. Je kunt kosten besparen door moeizame, handmatige processen in software te borgen. Een goed ERP-systeem zorgt er bovendien voor dat jij de administratieve processen kunt beperken. De tijd die je terug verdient kun je inzetten voor belangrijke zaken, namelijk voor je medewerkers en klanten!

Wat levert dat op?

 • Meer zekerheid en werkplezier door actueel inzicht in de organisatie
 • Minder administratieve taken en handelingen
 • Tevreden klanten
 • Grip op actuele wetgeving
AFAS ERP Direct software
ERP Direct

Aan de slag met ERP Direct

Financieel, CRM & Projecten 

 

Samen met de template van AFAS, jouw inzet en de hulp van een consultant op afstand krijg je een vliegende start. Hierdoor ben je in 2 weken up-and-running met Financieel en CRM en met Projecten of Ordermanagement.

Projecten en financieel

Financieel, CRM & Projecten

Geschikt tot 25 medewerkers


 •  Financieel
 •  CRM / Sales
 •  Projectmanagement
 •  Autorisatie

Bekijk de video

Ontdek ERP Direct in één minuut

 
Medicine for business over ERP Direct mob

Medicine for Business ging van vastleggingen in hoofdzakelijk Excel naar een volwassen bedrijfsvoering.

 

“Het grootste verschil met de oude situatie is dat we in één klap veel meer inzicht hebben in de gang van zaken in het bedrijf.”

- Elo Bosma, CEO Medicine for Business

 
Overstappen ERP pakket AFAS

Starten met AFAS is eenvoudig

Wij helpen je de stap te maken


Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Dat doen we natuurlijk samen.

De implementatie zal volledig online plaatsvinden. In onze software hebben wij alvast een hoop processen ingericht aan de hand van onze ervaring met ruim 12.000 implementaties en onze visie op een goed geautomatiseerde organisatie. Hierdoor kun je sneller aan de slag. Dit scheelt dus tijd en geld.

Cursus

De software leren kennen

Je volgt een online cursus

 
 • Je krijgt toegang tot online cursusmateriaal om de software te leren kennen!
Pijltje
Consultancy

Hulp op afstand

Samen de inrichting doen

 
 • We zetten de basis vast voor je klaar
 • De consultant richt samen met jou de primaire processen in

Consultancywerkzaamheden in de opstartfase zijn gewoon inbegrepen in je abonnement!

pijl
Aan de slag

Livegang met AFAS

Feestmomentje!

 
 • We zetten al jouw data over naar AFAS
 • Je gaat live met ERP Direct!

Tarieven ERP Direct

Hoeveel medewerkers heb je in dienst?

 • 1 - 10
 • 11 - 15
 • 16 - 20
 • 21 - 25
 • 25 +
Tarieven_tot10mws

 

Maandbedrag is inclusief:

 
 •  Beschikking over onze volledige softwareoplossing
 •  In 2 weken starten met Financieel, CRM én Projecten
 •  1-jarig contract, daarna maandelijks opzegbaar
 •  Online cursus tijdens opstartfase

Maandbedrag is inclusief:

 •  Beschikking over onze volledige softwareoplossing
 •  In 2 weken starten met Financieel, CRM én Projecten
 •  1-jarig contract, daarna maandelijks opzegbaar
 •  Online cursus tijdens opstartfase

Veelgestelde vragen

Krijg direct antwoord op de veelgestelde vragen.

> Naar het overzicht

Veelgestelde vragen mob

Veelgestelde vragen

Krijg direct antwoord op de veelgestelde vragen.

> Naar het overzicht

Dienstverlening

Dienstverlening

Ook na de implementatie helpen we je graag verder.

> Bekijk onze dienstverlening

Dienstverlening

Ook na de implementatie helpen we je graag verder.

> Bekijk onze dienstverlening

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Veelgestelde vragen ERP Direct

 

 Welke functionaliteit is inbegrepen in ERP Direct?

Je krijgt de beschikking over de volledige ERP-oplossing van AFAS, maar we beperken ons in de implementatie tot het pakket zoals hierboven beschreven. Een gedetailleerdere omschrijving van de functionaliteit vind je in onze brochure.

 Hoe lang duurt het voordat ik kan starten?

Dit is afhankelijk van jouw wensen en beschikbare tijd. Na jouw keuze voor ERP Direct gaan wij gelijk aan de slag voor je, bijvoorbeeld met het klaarzetten van onze software voor jouw organisatie. Daarnaast vragen we van jou om tijd vrij te maken voor het volgen van een online cursus. Vanuit AFAS is het haalbaar en realistisch om binnen twee weken live te gaan met de primaire processen van ERP Direct. Uiteraard is het geen probleem als het jouw voorkeur heeft om dit te verspreiden over een langere periode.

 Wat wordt bedoeld met de template van AFAS?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ruim 12.000 klanten geïmplementeerd. Op basis hiervan hebben wij een template ingericht die continu wordt aangevuld. In de zakelijke dienstverlening zijn enorm veel administratieve processen gelijk aan elkaar. Deze processen zijn geborgd in een speciale template voor het bedrijfsleven. Je processen worden dus altijd zo optimaal en actueel mogelijk ingericht. De template is in principe voor elk bedrijf te gebruiken.

 Hoeveel tijd moet ik vrij maken om te investeren in kennis?

Hou rekening met 2 dagen online cursus (afhankelijk van hoe snel je er doorheen gaat) om jouw eigen basiskennis neer te zetten. De cursus volg je vanaf je eigen werkplek. Met deze basiskennis maak je een vliegende start. Uiteraard kun je vervolgens meerdere verdiepingscursussen volgen om je kennis uit te breiden. Deze verdiepingscursussen zijn niet inbegrepen in je abonnement.

 Kan ik mijn licentie uitbreiden met oog op de groei van mijn bedrijf in de toekomst?

Het is mogelijk om dagelijks je licentie uit te breiden. Via afas.nl/mutaties vind je een overzicht van jouw actieve abonnement(en). Dit is ook de plek waar je zelf je licentie kan wijzigen (zowel omhoog als naar beneden). Al onze klanten werken met precies dezelfde versie van ons ERP-pakket. Dus de software groeit gewoon met je mee als jouw bedrijf ook groeit. Geen overstap of dure investeringen wanneer je bedrijf groeit dus! En ook als het even tegenzit kan je het aantal licenties zelf aanpassen. Dit wordt in de eerstvolgende maand automatisch verwerkt.

 Kan ik gegevens importeren vanuit een ander softwarepakket naar AFAS?

Een nieuw softwarepakket biedt kansen! Je kunt namelijk met een schone lei verder. En je oude data? Halverwege een boekjaar? Ook daar zijn oplossingen voor. Bij AFAS hebben we gelukkig veel ervaring met het overstappen van softwarepakket. Zo stap je eenvoudig over van bijvoorbeeld AccountView, Exact, Unit4 of andere softwarepakketten. Met een goede voorbereiding valt het best mee. Daarom helpen we je graag op weg. Overstappen van softwarepakket hoeft dus niet spannend te zijn. 

 Hoe ziet de ondersteuning en dienstverlening er uit na livegang?

Tijdens de implementatie helpen onze consultants op afstand bij de inrichting van de software en de begeleiding hiervan. Na livegang zijn er diverse mogelijkheden waar je terecht kunt met jouw vragen. We hebben ze op een rijtje gezet:

 • Help Center en Support
  Het Help Center is dé zoekmachine voor het antwoord op je vraag. Gemiddeld worden 80% van de vragen al beantwoord in het Help Center! Loop je tegen een probleem aan tijdens het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden wat je niet kan oplossen met het Help Center? Dan helpt AFAS Support je dit probleem gratis op te lossen. 70 collega's verdeeld over 4 gespecialiseerde teams staan voor je klaar om je te helpen.
 • Servicemanagement
  Heb je een kleine inrichtingsvraag? Een nieuwe workflow of nieuw proces in de software waar je snel mee aan de slag wil? Dit pakken we direct op met onze Servicemanagers. De inrichting kan op afstand uitgevoerd worden, terwijl jij doorgaat met je werk, maar óók samen met jou. Zo dragen wij kennis over aan jou en heb je ons de volgende keer niet meer nodig. De servicemanager is jouw flexibele consultant op afstand en is per uur in te schakelen tegen een kleine vergoeding. 
 • Consultancy
  AFAS consultants hoeven geen vaste parkeerplaats bij jouw bedrijf. Wij gaan er namelijk van uit dat onze consultant je doelgericht ondersteunt, zodat je als organisatie voornamelijk zelfstandig verder kunt. Mocht je in de toekomst verder willen optimaliseren, staan onze consultants natuurlijk voor je klaar.

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je je bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

 


Of bel ons direct op: 033 - 43 43 883

Maak een afspraak
Software van eigen bodem