Ervaar eenvoudig en efficiënt contractbeheer met AFAS Software

Beheer al je contracten en bijbehorende verplichtingen moeiteloos met onze contractbeheer software, en behoud net als 14.000 tevreden klanten altijd het overzicht!

 

 

 

Jouw contracten slim beheren

Het is cruciaal voor je organisatie om inzicht te hebben in de te verwachten kosten en de bijbehorende betaaldatums. Zorg voor een zorgvuldige registratie van verplichtingen en contracten met leveranciers om onverwachte en onbedoelde contractverlengingen te voorkomen!

De contractbeheer software van AFAS is onderdeel van het ERP-systeem van AFAS. Naast alle contracten leg je hier nog veel meer zaken vast. De financiële administratie wordt een logisch gevolg van al je bedrijfsprocessen. En doordat alles in één systeem staat, werk je vanuit één database zonder ingewikkelde koppelingen en een opstapeling van kosten.

Weten wat onze contractbeheer software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

 

Vastlegging bij de bron


Het vastleggen van een contract is slechts het begin. Na het vastleggen wordt bijvoorbeeld automatisch een verplichting in de boekhouding aangemaakt en krijgt de verantwoordelijke automatisch een taak wanneer het contract afloopt.

Contractbeheer houdt je proactief op de hoogte. Bij nadering van de opzegtermijn wordt automatisch de taak 'Contractverlening' gestart, zodat het contract opnieuw beoordeeld kan worden. Doordat de verplichting ook automatisch geboekt is weet je precies hoeveel budget je nog over hebt. Daarnaast heb je inzichtelijk of je de factuur al hebt ontvangen en hoef je deze ook niet meer goed te keuren als het bedrag overeenkomt.

Benieuwd hoe boekhouden met AFAS Software werkt? Je lees er alles over in de brochure >

De belangrijkste functionaliteiten

Nooit meer een contract over het hoofd zien.


Een contract opslaan op een gedeelde schijf, in een Excel of je eigen computer brengt (financiële) risico's met zich mee. De contractbeheer software van AFAS helpt jou om dit risico te beperken.

 •  Inzicht met dashboards
 •  Automatische signalering
 •  Volledig online werken
 •  Automatische verplichtingen in je boekhouding
 •  Opgeslagen in het digitale dossier (inclusief bijlagen)
 •  Volledig te autoriseren

Ontdek de voordelen van AFAS

"We waren op zoek naar een betrouwbare en stabiele partner met een duidelijke toekomstvisie"

VTM Groep

Inzicht via dashboards

Alle (lopende) contracten in één overzicht

Hoeveel lopende contracten heb je? Welke worden stilzwijgend verlengd? En wie zijn verantwoordelijk voor deze contracten? Met de ingebouwde dashboards heb je al deze inzichten. Business Intelligence is een standaardonderdeel van onze software en direct klaar voor gebruik. Geen meerkosten dus!

Een greep uit de standaard beschikbare dashboards voor contractbeheer

 •  Contracten
 •  Contractsoorten
 •  Verantwoordelijke
 •  Lopende - en toekomstige contracten
 •  Lopende verzekeringen

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Of bel ons op 033 - 43 43 883