Connectoren 

 Kwalitatieve data uitwisseling 


Realtime koppeling


Connectoren zorgen ervoor dat verschillende applicaties onderling data kunnen uitwisselen. Dubbele invoer behoort daarmee tot het verleden.

Get Connector


De Get Connector haalt data op uit onze software en deelt het vervolgens met andere applicaties. Snel en eenvoudig, zonder handmatige invoer.

Update Connector


De Update Connector werkt de andere kant op: hiermee kun je gegevens updaten in de software van AFAS. Zo is jouw data altijd kwalitatief en actueel.  

Meer weten over de connectoren?

Connector


Maak een eind aan 'eilandautomatisering'


Veel organisaties leggen gegevens van bijvoorbeeld medewerkers of klanten in verschillende softwareproducten vast. Het resultaat is dat dezelfde gegevens op verschillende plekken in de organisatie vastliggen en beheerd worden.

Dit resulteert in kans op fouten en veel verloren tijd. Dit kan voorkomen worden! Ook al hebt u een specifieke brancheoplossing en werk je met onze software, je hoeft gegevens niet dubbel in te voeren. Met de Connector zorg je ervoor dat beide applicaties realtime met elkaar gekoppeld zijn en data uitwisselen.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Get Connector

Haal live data uit de database


De Get Connector zorgt ervoor dat gegevens uit de software van AFAS opgehaald kunnen worden vanuit een andere applicatie. Dit kan zowel in XML-formaat als in tekst met scheidingstekens.

De Get Connector maakt gebruik van de aanwezige gegevensverzamelingen in ons pakket. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen naar eigen wens worden aangepast. Op deze manier deel je eenvoudig gegevens met andere applicaties.

Update Connector

Update gegevens in de softwareMet de Update Connector kun je gegevens vanuit een andere applicatie gebruiken om data in onze software te updaten. De connectoren vergroten de kwaliteit van gegevensuitwisseling.

De connector wordt gebruikt voor diverse automatische gegevensupdates in onze software. De Update Connector kan eenvoudig worden aangeroepen en gescheduled via COM, de commandline utility en via een webservice (SOAP).

Welke gegevens wil je updaten?

  • Onderhoud verkooprelaties
  • Onderhoud inkooprelaties
  • Verwerken financiële mutaties
  • Toevoegen urenmutaties
  • Aanmaken loonmutaties
  • Toevoegen verbijzonderingscodes
  • Toevoegen factuurgegevens
  • Aanmaken van ziekteregistratie
  • Insturen dossieritems
  • Verkoop- en inkooporders

Meer weten?

Onze medewerkers vertellen je graag meer!


Advies op maat nodig? Bel: 033-4341800