Salarisverwerking zonder gedoe: kies voor een bewezen oplossing

Digitaliseer en automatiseer je salarisverwerking met AFAS Software om dubbel werk te voorkomen en fouten in de salarisadministratie tot een minimum te beperken!

 3,2 miljoen Nederlanders ontvangen hun loonstrook al via AFAS Software

De salarisverwerking vereenvoudigd


Als werkgever is het een belangrijke plicht salarissen juist en op tijd te betalen. Vereenvoudig en versnel het salarisverwerkingsproces door onze payroll software te gebruiken. Minimaliseer fouten met automatische controles en zorg ervoor dat de verantwoordelijkheden op de juiste plek liggen. Zo ben je verzekerd van een correcte salarisbetaling!

Als werkgever heb je altijd de keuze de salarisverwerking zelf te doen of uit te besteden. In beide situaties ondersteunt onze software je en geniet je naast een efficiënt proces ook van de integratie met bijvoorbeeld de belastingaangifte, de administratie en een bankkoppeling voor de betaling van het salaris.

Weten wat onze salaris software voor jouw organisatie kan betekenen?

 

De salarisverwerking zelf doen


Er zijn veel redenen op te noemen om de salarisverwerking zelf te doen. Digitalisering van de processen speelt bij het maken van de keuze een belangrijke rol. Wij geloven erin dat je verantwoordelijkheden moet beleggen waar dat ze horen. Employee Self Service (ESS) noemen we dit. Een medewerker stuurt bijvoorbeeld zelf digitaal zijn declaratie of kilometervergoeding in en deze wordt direct verwerkt in de salarisadministratie. En dankzij de automatische controles word je proactief gewezen op eventuele fouten. Slimme software maakt jouw salarisverwerking makkelijker!

AFAS ontwikkelt zelf salarissoftware. Meer weten? Lees dan hieronder verder.

De salarisverwerking uitbesteden


Voor veel bedrijven is het outsourcen van de complete salarisadministratie, hoe vereenvoudigd die ook is, een logische keuze. Er is bijvoorbeeld te weinig kennis van wet- en regelgeving in huis om de loonadministratie zelf te doen. Een administratiekantoor of externe salarisadministrateur kan je hier vaak bij helpen. Ook wanneer je er voor kiest jouw salarisverwerking uit te besteden, kun je gebruik maken van onze software. Zo maak je gebruik van externe kennis en geniet je van de voordelen zoals integratie met jouw administratie, een geautomatiseerde belastingaangifte of bankkoppeling voor het betalen van het salaris.

Je schaft dus zelf onze software aan, en laat je op vaste basis ondersteunen. Mocht je in de toekomst zelfstandig de salarisadministratie gaan doen, heb je alles al in huis! Meer weten? We adviseren je graag.

Op zoek naar een accountant met AFAS-ervaring? Kijk dan eens op AFAS.nl/vind-een-accountant.

Onze softwareoplossing voor jouw praktijk

Altijd een bijgewerkte cao, automatische controles en inzicht via dashboards.

 

Salarisverwerking


Ruim 3,2 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook via AFAS Software. Profiteer ook van een naadloze integratie tussen salarisadministratie en HRM, waardoor de salarisverwerking logischerwijs voortvloeit uit de HR-administratie. Met onze salarissoftware beheer je de salarisadministratie zelfstandig en efficiënt, zodat jij en je medewerkers optimaal profiteren.

 

> 200 cao's in de software


Er worden standaard meer dan 200 cao's inclusief pensioenregelingen en salaristabellen ondersteund en meegeleverd in de software. Dankzij ons platform AFAS Online worden wijzigingen in de cao en in de wet- en regelgeving automatisch bijgewerkt.

 

De payroll Auditor


Samen met onze klanten hebben we de Payroll Auditor ontwikkeld, jouw persoonlijke assistent voor alle controles op het payroll proces. Er worden standaard meer dan 130 controles uitgevoerd door de Payoll Auditor. Zo voorkom je fouten in de salarisadministratie en ben je minder tijd kwijt met het controleren van de verloning.

 

Inzicht met Dashboards


Met de interactieve dashboards maak je alle belangrijke data uit de software makkelijk zichtbaar. Bovendien kun je diep inzoomen en filteren op de gegevens. Standaard worden dashboards als loonkosten, loonmutaties, ontwikkeling loonschalen meegeleverd.

Alles weten over de mogelijkheden van AFAS?
Ontdek onze oplossing voor de salarisverwerking voor jouw organisatie.

Zij werken al met de payroll software van AFAS

Ondersteuning bij de salarisadministratie

Zoek je hulp bij het zelf beheren van je salarisadministratie of wil je payroll (deels) uitbesteden? Het AFAS partnernetwerk staat klaar om je te ondersteunen bij al je uitdagingen.

Vind jouw AFAS Partner op Parner.afas.nl

Verbind je vestigingen wereldwijd

 

Doe je internationaal zaken? Of heb je een kantoor of fabriek in het buitenland? Met de Payroll-software van AFAS automatiseer je ook buiten de Nederlandse landsgrenzen je administratieve werkzaamheden. Gewoon in de cloud en altijd up-to-date. Wel zo efficiënt.

Ontdek wat internationale salarisadministratie voor jou kan betekenen >

Wil jij jouw salarisverwerking ook slimmer doen?

We komen graag met je in contact!