Focaccia met oesterzwam omelet

  Lunch  |   10 minuten  |    1 persoon

  • 1 focaccia
  • 20 gram augurken
  • 1/2 ui
  • 50 gram mayonaise
  • 70 gram oesterzwammen
  • 7 ml olijfolie
  • 2 eieren
  • 30 ml slagroom
  • 3 gram bieslook
  • 10 gram rucola
  • peper/zou

Snij de augurk en ui in blokjes van ongeveer 2 millimeter. Meng de ui, augurk en mayonaise tot een grove spread. Bak de oesterzwammen in de olijfolie en wat peper en zout in een koekenpan. Doe de eieren in een kom en klop deze los. Roer goed de slagroom en wat peper en zout door de eieren heen. Voeg de eiermengsel die je net hebt gemaakt toe aan de oesterzwammen en bak de omelet af in circa 4 minuten. Snij de focaccia in en vouw deze open. Besmeer de onderste helft met de spread. Plaats de omelet op het broodje. Verdeel de rucola over de omelet.