Barack Obama komt naar Nederland voor leiderschapsseminar

AMSTERDAM/LEUSDEN, 9 juli 2018 – Barack Obama komt in september naar Nederland. Hij is afsluitend spreker op het seminar ‘Forward Thinking Leadership’, georganiseerd door DenkProducties en AFAS Software.

Het seminar vindt plaats op 28 september. De 44ste president van de Verenigde Staten deelt er zijn beste inzichten over leiderschap in een snel veranderende wereld. Dat doet hij in een gemodereerd gesprek, gebaseerd op vragen van deelnemers.

Iconische inspiratiebron

Hans Janssen, directeur van DenkProducties: “We zijn zo vereerd dat President Barack Obama de uitnodiging heeft geaccepteerd om naar Nederland te komen. Dit is een unieke mogelijkheid voor ondernemers en leidinggevenden van Nederland om te leren van de leiderschapslessen van deze indrukwekkende leider. Hij is een iconische inspiratiebron voor velen.” 

Inspireren tot beter ondernemen

Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software: “We weten allemaal nog hoe President Obama in moeilijke tijden een frisse wind van hoop en verandering bracht in zijn land. Onze missie bij AFAS Software is ‘inspireren tot beter ondernemen’. Dit programma is totaal in lijn met deze missie en we voelen ons bevoorrecht om aan de wieg te staan van dit gedenkwaardige seminar.” 

In het seminar ‘Forward Thinking Leadership’ staat – naast President Barack Obama – een keur van topexperts in innovatief leiderschap. Van beroemde ondernemers tot topwetenschappers en een aantal ‘verborgen helden’. Zij delen hun kennis over snelle verandering, creatief denken en inspirerend leiderschap. 

De inschrijving voor het seminar gaat open op donderdag 12 juli om 11:00. Voor een sneak peek van het programma: www.forwardthinkingleadership.nl

Over AFAS Software

AFAS Software inspireert beter ondernemen. Het Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt al ruim twintig jaar innovatieve softwareproducten en neemt daarbij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de flexibele software volledig af te stemmen op branche-specifieke situaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties in alle branches. Hiermee krijgen klanten een compleet inzicht in alle bedrijfsprocessen en hebben zij het vermogen om mee te bewegen met de markt.

Over DenkProducties

DenkProducties is de specialist in spraakmakende managementseminars. Al meer dan vijftien jaar maakt DenkProducties programma’s over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit die zowel inhoudelijk als qua vorm boven het maaiveld uitsteken. Onder het motto ‘Opleiden hoeft geen pijn te doen!’ werkt DenkProducties compromisloos met de beste docenten uit binnen- en buitenland, waarbij zij zorgt voor een productionele omlijsting vol belevenis.

Over President Barack Obama

Barack Hussein Obama II (Honolulu, 4 augustus 1961) werd op 4 november 2008 gekozen tot 44e president van de Verenigde Staten, met meer stemmen dan alle presidentskandidaten in de geschiedenis. Hij begon als president tijdens de ergste crisis sinds decennia. Ondanks allerhande politieke obstructie heeft Obama’s leiderschap bijgedragen aan het redden van de economie, het revitaliseren van de Amerikaanse auto-industrie en het hervormen van het zorgstelsel. Bovendien heeft hij de VS stevig op koers gezet voor een toekomst met schone energie en kan hij terugkijken op de grootste banengroei in de Amerikaanse geschiedenis.