AFAS Software is beste werkgever van Nederland

Nummer 1-positie in de categorie ‘Large Workplace’ van Great Place to Work. 

Op 8 juni 2021 werd in een feestelijke en inspirerende online show de beste werkgevers van Nederland bekendgemaakt door Great Place To Work Nederland. AFAS Software mocht in de categorie ‘Large workplace’ de nummer 1-plek opeisen en zich zo de beste werkgever van Nederland noemen! 

Voor iedereen een goede werkgever zijn

Britt Breure, HR Directeur bij AFAS: “Al jaar en dag hebben we een extreme focus op het geluk van onze medewerkers. De titel Best Workplace is een prachtige waardering voor onze focus op onze cultuur en de initiatieven die we ook in de afgelopen periode hebben ontplooid voor onze medewerkers. Vooral het feit dat Great Place to Work ook kijkt of we een goede werkgever zijn voor alle verschillende soorten groepen in een organisatie, betekent veel voor ons.”

Over de Best Workplaces van Great Place to Work

Great Place to Work Nederland onderzoekt het vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Met de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst en de evaluatie van het werkgeversbeleid doet een organisatie mee. In de categorie Large (250 medewerkers of meer) kwamen 16 organisaties door de certificering en deden 7 organisaties mee voor de titel Best Workplace.