AFAS SB+ nieuwe titelsponsor voor Kasteelloop De Halve van De Haar

De Kasteelloop De Halve van De Haar kan dit jaar rekenen op AFAS SB+ als nieuwe titelsponsor voor het mooie tweedaagse sportevenement van Midden-Nederland. De samenwerking wordt aangegaan voor 2023, 2024 en 2025. AFAS SB+ De Halve van de Haar, op 24 en 25 juni, belooft een uniek sportweekend te worden, waarbij er dit jaar een nieuw onderdeel wordt toegevoegd: de fietstocht de Kastelentour. 

AFAS SB+ is de boekhoudoplossing voor iedereen die begint met ondernemen of zijn bedrijf wil laten groeien. Met AFAS SB+ ben je daardoor letterlijk klaar voor de (nieuwe) start van jouw onderneming. Met het sponsorschap van De Halve van De Haar wil AFAS een brede groep ondernemers bereiken en het belang van sport en ontspanning onder de aandacht brengen. AFAS SB+ geeft als boekhoudoplossing financieel inzicht en automatiseert je administratie waardoor je meer tijd overhoud om écht te ondernemen en te sporten.

AFAS SB+ is hét online boekhoudprogramma voor ondernemers en ZZP’ers. Door de krachten samen te bundelen wordt er een prachtevenement neergezet op de zaterdag en zondag. “Het hebben van een onderneming en het runnen van een bedrijf is vergelijkbaar met topsport. Met dit meerdaagse evenement hebben we een evenement waar ondernemers op een andere manier het uiterste van zichzelf kunnen vragen,” aldus Jasper Boot, marketeer bij AFAS.

“We zijn blij dat AFAS SB+ zich verbindt aan het onontdekt pareltje dat De Halve van de Haar is. Met een extra onderdeel tijdens het sportweekend en het mooie titelsponsorschap is de basis gelegd om AFAS SB+ De Halve van de Haar verder te laten groeien. Onze gezamenlijke ambitie is om zoveel mogelijk mensen en ondernemers AFAS SB+ De Halve van de Haar te laten ontdekken en zichzelf uit te dagen op het gebied van wandelen, fietsen en hardlopen.” zegt Rozemarijn Heijman – projectmanager AFAS SB+ De Halve van de Haar vol enthousiasme.

Programma zaterdag 24 juni

Dit jaar kunnen deelnemers op zaterdag 24 juni mee doen aan twee onderdelen. Er wordt gestart met een nieuw onderdeel: De Kastelentour. Dit is een fietstocht die je langs de mooiste kastelen en forten in het groene hart van Nederland brengt. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden: 65km, 100km en 140km. Ook wordt op zaterdag de Kasteelwandeling van De Haar gewandeld waarbij deelnemers op wandelroutes van 12 en 20 km het gebied rondom Kasteel De Haar ontdekken.

Programma zondag 25 juni

Op de zondag 25 juni staan de deelnemers aan de start voor de Prinsen en Prinsessenloop (1,5KM), Ridders en Jonkvrouwenloop (2,5KM), Vijf van de Haar (5KM), Tien van de Haar (10KM) en AFAS SB+ De Halve van de Haar (21,1KM).

Aanvullende informatie en inschrijven voor alle onderdelen kan nog steeds via www.dehalvevandehaar.nl