Outsourcing of uitbesteden

De financiële, personeel- en salarisadministratie kan organisaties vaak veel tijd kosten. Dit kan makkelijker en efficiënter, mits gebruik gemaakt wordt van de juiste software. De software van AFAS maakt je financiële, personeel- en salarisadministratie efficiënter. Toch blijft er altijd een minimale formatie nodig voor het voeren van de financiële, personeel- en salarisadministratie én het up-to-date houden van jouw processen. In deze gevallen kan outsourcen een oplossing voor jou zijn.

HRM & Payroll Outsourcing

Het salaris van jouw medewerkers moet op tijd en juist worden uitbetaald. Daarnaast wil je beschikken over up-to-date informatie van je medewerkers. Is jouw organisatie veel tijd kwijt aan: instroom, doorstroom en uitstroom, registratie van ziekte, verandering van medewerkersgegevens of complexe arbeidsvoorwaarden?

Dienstverleningspartners van AFAS met focus op en kennis van jouw branche zorgen ervoor dat de personeels- en salarisadministratie goed verloopt. Zo houd je meer tijd over voor kerntaken en een tactische en strategische bijdrage aan jouw organisatie. Ga naar www.afaspartner.nl en bekijk onze (outsourcing)partners.

Is uitbesteden een goed idee?

Dat is afhankelijk van jouw organisatie. In het artikel Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen? wordt uitgebreid afgewogen wat voor jou de beste keuze is.

Financiële Outsourcing

Een georganiseerde financiële huishouding is van groot belang voor jouw organisatie. Met een adequaat en gedegen financieel management kun je met een gerust hart beslissingen nemen en de juiste koers naar de toekomst uitstippelen. Zo houd je grip op de financiële situatie van jouw organisatie.

Voordelen van uitbesteding

Met outsourcing kun je je concentreren op het realiseren van kostenreductie, kwaliteitsverbetering en strategische doelen door de inzet van mensen en middelen. Uitbesteding levert de volgende voordelen op: 

  • Grip op de kosten van HR en Payroll uitvoering dankzij een vaste prijsstelling
  • Je bepaalt zelf de mate van uitbesteding
  • Borging van de kwaliteit en continuïteit van het HR/Payroll of Finance proces
  • Niet (langer) investeren in een complexe en kostbare IT-infrastructuur met AFAS Online
  • Bespaar op kosten voor het onderhouden van specialistische kennis en (IT-)systemen

Uitbesteden van de salaris- en/of financiële administratie in de onderwijsbranche

Wil of kun je de salarisverwerking of financiële administratie van het schoolbestuur niet zelf doen? Kijk je op tegen complexe regelgeving? Er is een aantal specialistische partijen in de markt die je dat uit handen kan nemen. Alle partijen werken met de software van AFAS voor het onderwijs en weten hoe de software in de praktijk het beste tot zijn recht komt. Neem contact op via www.afaspartner.nl als je processen of deelprocessen wil uitbesteden.

Salarissoftware van AFAS

Alles weten over de salarisverwerking doen met AFAS Software?