AFAS Opleidingen

Voor maximaal rendement en werkplezierOm klanten te leren optimaal met AFAS te werken, verzorgen we diverse opleidingen. Denk hierbij aan cursussen, bootcamps en traineeships, op verschillende niveaus en voor verschillende rollen in de organisatie. In het speciale 'Kenniscentrum' van AFAS ontvangen we jaarlijks meer dan 10.000 cursisten.

Bekijk het cursusaanbod bij AFAS.

Wat voor soort opleidingen zijn er?

Cursussen

Cursussen

Cursussen zijn producttrainingen om nieuwe en bestaande klanten optimaal te leren werken met de software van AFAS. Geschikt voor gebruikers die snel en vakkundig willen werken.

Bekijk alle cursussen »

Specialisatiecursussen

Specialisatiecursussen

Specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software. Voorkennis is wel vereist: deze cursussen zijn voor gevorderden.

Bekijk alle specialisatiecursussen »

 Succesbeheer Traineeship 

 Wordt een échte Profit baas! 
Bootcamps

Bootcamps

Bootcamps zijn voor de echte specialist die het maximale uit de software willen halen, met een mogelijkheid tot (semi-)maatwerk. De cursus volg je direct in je eigen software-omgeving.

Bekijk alle bootcamps »

In-company

In-company cursussen

Alle cursussen kunnen ook ‘in-company’ worden gevolgd. Dit houdt in dat de docent naar jouw organisatie komt om een cursus te geven.

Meer informatie over in-company cursussen »

Hoe kan ik me inschrijven?


Je kan je eenvoudig inschrijven voor een opleiding via de AFAS klantportal.  Zonder onze software kan je geen cursus volgen bij AFAS omdat wij de cursussen laten aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk. Heb je toch een hele bijzondere wens om kennis te maken met AFAS Opleidingen? Neem dan contact op met de afdeling Customer Service: telefoonnummer 033-4343881.


AFAS Opleidingen in cijfers

AFAS Opleidingen in 2017