Opleidingen

Om klanten te leren optimaal met AFAS Profit te werken, verzorgen we opleidingen zoals cursussen, bootcamps en seminars. In het speciale 'Kenniscentrum' van AFAS worden iedere dag verschillende cursussen aangeboden die aansluiten bij de functie van de gebruiker. Op basis van taken en bevoegdheden bieden wij iedere gebruiker een opleidingsprogramma met behulp van rollen. Per rol wordt geadviseerd welke opleiding het beste aansluit om zijn of haar rol met de AFAS software goed te kunnen vervullen.

Wil je weten wat je van een cursusdag kan verwachten? Bekijk de video


Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor opleidingen kan op de AFAS klantportal wanneer je klant bent. Ben je nog geen klant van AFAS en wil je toch cursus volgen, neem dan contact op met de afdeling Customer Service: telefoonnummer 033-4343881.

AFAS Opleidingen in 2015


In-company trainingen

Alle cursussen kunnen ook ‘in-company’ worden gevolgd. Dit houdt in dat de docent naar jouw organisatie komt om een cursus te geven. Mochten de faciliteiten daarvoor intern niet aanwezig zijn, dan kun je met jouw collega’s ook naar Leusden komen voor een company training. Heel handig, vooral als je binnen de organisatie niet de enige bent die een bepaalde training wil volgen.